reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

U mnie dzis bylo ladnie, ale teraz zrobilo sie pochmurnie. Ja mam prawie 2 miesieczna coreczke :)
268897_2083037089859_1663071534_2020937_809527_n.jpg

Zuzanka przybiera ladnie na wadze ma podan 4 kg nie wiem dokladnie :)

reklama
Witajcie Kochane!
Na wstępie muszę napisać, że śliczne macie dzieciaczki... Tak mi się zachciało, że efekty widać na suwaczku :D
Mąż mi pojechał do pl a potem wyruszamy na podróż po Norge... W tym roku Zachód (Bergen) i może południe? Już nie mogę się doczekać!!!

Ale pustki chyba wszyscy na wakacje do PL pojechali, my niestety dopiero we wrześniu z jednej strony się cieszę bo już turystów nie będzie i będę mogła zwiedzić swoje stare kąty z psem:)))))jak za starych dobrych czasów.

Hej hej:-)
Dawno mnie tu nie było :-p
Ja jeszcze w No i wcale mi się nie chce jechac do Pl az dziw mnie bierze bo rok temu odliczałam każdy dzien do wyjazdu jak głupia :rofl2:żadnych planów jak coś to wsiadamy i jedziemy,my autem więc i promem do Niemiec więc bez problemów nawet nie trzeba zamawiać biletów moze w tygodniu,planowałam weekend ale kupiliśmy auto i pojechaliśmy dzisiaj zarejestrować a tam urlop i czynne dopiero od poniedziałku.

Kasiar ale Zuzanna już duża:-)
MamuniaKubunia gdzie ty byłas jak cię nie było :rofl2:Gratuluje fasolki:tak:
Ania pozdrowionka ja ze swoim koniem już się nie bawię :laugh2:jak widzisz weekend tutaj więc dam znać czy przyjade do ciebie:-)

Deszcz dzisiaj niestety:baffled:

reklama
Do góry