reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
ciezka noc dzsiaj u nas....Szymon za wszelka cene chcial spac chyba z nami,bo uparcie o 3 zaczal przychodzic do naszego lozka, a ja uparcie go odkladalam do lozeczka, i tak az do 5...pozniej sie wkurzylam,weic zalozylam mu z powrotem szczebelki do lozeczka, wiec od tej pory co chwile zaczynal ryczec,bo nie mogl wyjsc....dobrze,ze chociaz pospal do 8:30 :)
Maniulka, wiesz,ze udalo mi sie kupic w sobote chusteczki dla dzeci zapachowe? normalnie az nie moglam uwierzyc :)

milego dnia zycze :)

Witam:-)
Gugula mów gdzie kopiłaś chusteczki :-p:-p:-p:-pu nas nocka tez kiepska,ja poszłam spac po pierwsze a mała wstała przed 2 i nie mogła spac,kreciła się marudziła ale wm końcu zasnęła.Wstałyśmy razem o 7 :-)
Co do sanek to taki normalnych jak w Pl to tutaj niema bynajmniej ja takich nie widziała,sa take z kierownica albo takie plastikowe my mamy takie wersja mini może ten sezon jeszcze przejeździmy

Maniula, chusteczki w alesund w ica maxi :) ja to juz mam takie zboczenie, ze w kazdym sklepie co jestem to szukam chusteczek :-D to sa jakies wlasnie dla ica robione, z aloesem, takie fioletowe opakowanie :) tylko jeszcze na dobra sprawe nie wiem czy dobre, bo mam jeszcze jedna paczke otwarta smierdziuchow,to chce je wykonczyc :) jak beda ok, to mi aska dokupi, jak sie ladnie usmiechniesz to pewnie Tobie tez :)
A jak udalo sie podcinanie wloskow Malej? :-)
dzis postaram sie namowic Krzycha na wyjazd do pekasa,moze dostaniemy sanki, albo chociaz jakis zimowy pojazd sankopodobny :-)

O tak musisz je wypróbować jak będą ładnie pachnieć i będą dobre to zapewne mój usmiech zza góry dojrzysz:-D:-D:-D
W pekasie dawno nie byłam ale pojazdy sniezne sa w sportowym w blu hausie jak coś,widziałam je tam :tak:
Na obiad dzisiaj serwuje gołąbki:-)zaraz ide choć trochę z małą na dwór wprawdzie jest nie do życia wstałą o 7 i ma problem bo nie dospana próbowałam ją położyć ale gdzie tam :baffled:

ja mam dzis kuchennego lenia, i na obiad moj mezus bedzie wcinal kielbaske smazona z cebulka ;-) my z mlodym ziemniaczki z surowka i tez dobrze :)
my bylismy na dworze ponad 45 minut i mlodemu baaardzo spodobalo sie wywracanie sie na lodzie :-D problemy zaczely sie jak chcialm wracac do domu, bo mi nogi zmarzly, to maly zrobil mi histerie na placu zabaw,bo chcial jeszcze zostac.... :D Zimno jest,ale josos tak jak sloneczko swieci to nawet przyjemnie :-) tylko buty cieple musze kupic, bo moje stare na norweskie warunki to nie za bardzo. one sa dobre zeby poruszac sie od drzwi domu do drzwi samochodu, a nie na zabawy w sniegu z dzieckiem :-D

Witam:)

Oj dawno tu nic nie pisalam.
A ja bym chcialam takie wlasnie drewniane sanecxzki z oparciem, jak w Pl:( no ale coz, jak nie ma, to sie kupi cos innego:)

Ja tez mam fiola na punkcie chusteczek nawilzonych , ale niestety te zapachowe Ica u nas sie nie sprawdzily:( mlodemu sie pupka odparzyla:( Ale pachna ladnie , tak mydelkowo:) Ale sprobujcie, bo co dziecko to inna dupka :p Ja wrocilam do smierdzacych Libero i troche mniej smierdzacych chusteczek Pampersa.

Podczytuje was codziennie, wiec postaram sie wiecej tu popisac:)

Milego dnia:)

właśnie saneczki to my chyba z Pl przywieziemy z oparciem drewniane , a chusteczki kupuje w coopie te ichniejsze po 10nok i jestem zadowolona
myśmy dzisiaj też pospacerowali po śniegu ,Kuba sobie spróbował śniegu i się rozpłakał więc mu raczej nie spasował ten smak :)

reklama
Trekjelke - Biltema

drewniane, niedrogie, mozna dokupic oparcie dla dziecka jak widac ponizej, wyprobowane wielokrotnie na kilku osobach powyzej lat 20 i 30 hehe, skladaja sie na plasko wiec w okresie letnim nie zajmuja miejsca, nie trzeba telepac z PL

pozdrawiam
co prawda chciałam coś innego w sensie żeby pchać można było ,ale się zobaczy ;)
domyślam się że próbowałaś ?? :)

Do góry