reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
:-) Dzięki Dziewczyny za te mile słówka :blink: Ja po tej wizycie jestem spokojniejsza :) Czujemy się świetnie a maluszek dalej fika nieustannie :-D

Hey Dziewczyny :) Plany Nam się zmieniły i wracamy do polski :) Cieszę się, choć przyzwyczaiłam się do tego że tu będę rodzić ;) ale wiecie nie ma to jak w domu i wśród swoich :p A tu od kąd mam położna to mam robione regularnie badania a wizyty mam co 3tyg ;) a położna jest super babka :D Na usg tu mnie wysłała i widzieliśmy Naszego Bąbla- jest śliczny i nawet ruszał ustami jak go podglądaliśmy :) Bardzo fajnie było go podejrzeć ;)

Ostatnia edycja:
super , Gratuluje , chociaż mi teraz ciężko by się było przestawić na życie w PL wiem jak jestem na urlopie to jakoś tak dziwnie jest ,
pamiętam jak na usg widziałam mojego malucha jak się kręci to się popłakał ze szczęścia , zresztą na każdym usg płakał jak widziałam małego albo słuchałam bicia serduszka
odzywaj się częściej jak tam maluszek i co u ciebie :)

Nasz maluszek to mały wiercipięta ;) ostatnio tak daje czadu w brzuszku że mało sypiam.. Ale bynajmniej wiem że jest ruchliwy ;) zostało mi 10tyg do porodu i coraz częściej o tym myślę i zaczynam się trochę bać.. dobrze że Maż będzie przy mnie to dal mnie jakieś pocieszenie ale i tak strach jest.. Pozdrawiam cieplutko :*

No plany Nam się troszkę zmieniły i przed porodem z tąd nie wyjedziemy.. Więc będę tu rodzić.. Słyszałam że tu nie jest źle.. Ale zobaczę i się przekonam jak tu jest ;) Szkoda tylko że nie mam tu nikogo z rodzinki ani przyjacół żeby przez te początki mi pomóc jakbym sobie rady nie dawała...

a nie możesz ściągnąć mamy albo kogoś bliskiego na ten czas ?? u mnie była teściowa akurat i jak leżałam w szpitalu to mi gotowała obiady bo inaczej bym nie wiele zjadła (nie lubię ryb a u nas w szpitalu to norma) , my możemy cię wspierać jedynie duchem albo słowem ;)

reklama
hej
Beatris ja rodzilam tutaj i jestem zadowolona, rodzial w dodatku sama i z jezykiem tylko angielskim ... opieka super, aj mialm pordo bez komplikacji i Yzcze Ci tego samego :-):-):-):-)
pozdrawiam

Do góry