reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

mary-beth witamy!!!!!
napisz coś więcej o sobie ;) , no i owocnych starań życzę ;)

Parę słów o mnie: pochodze z lubelskiego, mieszkam w Norwegii prawie 1,5 roku, początkowo w Oslo, ale wkrótce przeniosłam się do mojego M. Mam tu prawie całą rodzinkę: mamę, braciszka (urodzonego w Oslo w 2007), siostrę z mężem i dzieckiem. :tak::-) Mam 25 lat.

A my staramy się z M. o dzidzię już 5. cykl (właśnie jestem po @, więc działania wkrótce pełna parą :-D). Generalnie już się nie mogę doczekac, kiedy zobacze 2 kreseczki na teście... :tak:

AniaSm - jak tam żyje Ci się w Kristiansund? Widzę, że masz ślicznego synka. Rodziłaś w Norwegii czy w Polsce?

Ostatnia edycja:
reklama
Parę słów o mnie: pochodze z lubelskiego, mieszkam w Norwegii prawie 1,5 roku, początkowo w Oslo, ale wkrótce przeniosłam się do mojego M. Mam tu prawie całą rodzinkę: mamę, braciszka (urodzonego w Oslo w 2007), siostrę z mężem i dzieckiem. :tak::-) Mam 25 lat.

A my staramy się z M. o dzidzię już 5. cykl (właśnie jestem po @, więc działania wkrótce pełna parą :-D). Generalnie już się nie mogę doczekac, kiedy zobacze 2 kreseczki na teście... :tak:

AniaSm - jak tam żyje Ci się w Kristiansund? Widzę, że masz ślicznego synka. Rodziłaś w Norwegii czy w Polsce?
w Norge mieszkam od stycznia zeszłego roku , tutaj zaszłam i rodziłam , miasto jest spoko ,nieduże i bardzo mili ludzie tutaj mieszkają , oprócz tego jest tutaj też rodzina mojego męża
życzę powodzenia , u mnie starania trwały baaardzo baaardzo długo ale na szczęście się udało :) , mam nadzieje że wam pójdzie szybciej ;)

hej
Witaj Mary-Beth
no to ciekawie w sumie bylo przy porodzie braciszka :rofl2:
no i zycze owocnyhc staran , co jak co al eto zawsze jest przyjemnie :-p:-D gorzej z porodem :-D
ja jestem juz od parwie 3 lat tutaj i moj anajmodsza tez rodzialm tutaj :tak:
a co porabiasz, bo ja zaczelam pracowac i juz minal miesiac od mojego pierszego dnia pracy :-)
pozdrawiam

hej
Witaj Mary-Beth
no to ciekawie w sumie bylo przy porodzie braciszka :rofl2:
no i zycze owocnyhc staran , co jak co al eto zawsze jest przyjemnie :-p:-D gorzej z porodem :-D
ja jestem juz od parwie 3 lat tutaj i moj anajmodsza tez rodzialm tutaj :tak:
a co porabiasz, bo ja zaczelam pracowac i juz minal miesiac od mojego pierszego dnia pracy :-)
pozdrawiam

Hej! :-)
Kilka dni mnie tu nie było, bo akurat jestem w trakcie sprzedaży mieszkania i poszukujemy z moim M. nowego. Także mieliśmy malowanie, odświeżanie, sprzątanie itd.! :baffled::eek: Ufff...

Ja mam swoją firmę, ale aktualnie kończę jej funkcjonowanie. Pracuję w sklepie, ale kończę właśnie, bo to zastępstwo.

A co do staranek... Aktualnie 5. cykl starań rozpoczety i tak byśmy chcieli, żeby się udało... :tak::tak::tak::tak:

Hej MamaKubunia! ;-)

Hejka!

Witamy! Mary-beth gratuluje braciszka! I powodzenia przy staraniach! Jednak z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jak sie ciagle o tym mysli to nic, a jak sie tylko "machnie reka- pozyjemy zobaczymy" to niespodziejka gotowa!:-D:-D:-D

MamuniaKubunia napisz cos wiecej (jak przeoczylam to sorki, ale po ciazy jakas roztargniona jestem) :-D:-D:-D

Piszczcie mamunie bo nawet jak malo sie tutaj dzieje to zawsze ktos odpowie i doradzi!

:tak::tak::tak:

reklama
Do góry