reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Hej Kasia , a ja się naobiecywałam po twojej operacji , że się pokażesz i co teraz dopiero:-D, do zabicia:-p, powodzonka z przeprowadzką , wspołczuje tego zamiesznaia... :-(.

MM bez obrazy , ale czasem właśnie tak czytam i też dużo mnie zadziwia.mam nadzieję , ze się nie obrazisz...

Ostatnia edycja:
nie dziewzyny ja Wam napisze tak w skorcie.. my jezdzimy co tydzien do Ulvik i to na 1-2 dni bo jak nie biznes, to przedszkole, mieszkanie, praca i inne takie..w poniedzialek bylismy w haugesund po samochod. w domu organizowanie a teraz to juz pakowanie bo w niedziele czesciowo sie przenosimy. czesciowo bo poki co bedziemy mieszkac z tesciami bo nasze mieszkanie najwczesniej 1-go lipca.. Emma od poniedzialku zaczyna przedszkole. a do konca miesiaca mamy zamiar sie ze wszystkim zwiezc.. a potem rozkladanie wszystkiego. a w miedzy czasie praca - Jorgeira i moja bo ja chce isc tez na 0,5 etetu.. normalnie urwanie dupy!! dlatego ostatniå rzeczå o ktorej mysle to nadrabianie wszystkiego i siedzenie godzinami przed netem bo poprostu nie mam na to czasu i sily...normalnie urwanie dupy i juz niedobrze sie robi...

przepraszam.

Ostatnia edycja:
Po tym poście Kasi to ja poczułam się głupio...
Bo to ja poradziłam MM ten nadmanganian...Ale chciałam dobrze :tak: Mi to polecił lekarz jak Kuba miał potówki, sama nie wymyśliłam... Ale napisałam, że dobrze by było, żeby lekarz zobaczył małą, bo ciężko tak radzić przez neta :-(

Kasia no nie dziwie ci się bo masz urwanie głowy:tak:
ciekawe jak Emma zniesie przedszkole , a na jak długo będzie tam chodzic?
Violka daj se na luzik:-D:rolleyes:, że tak się wyraże do starszej ode mnie:-D, ja tam jestem zdania , żeby nie eksperymentowac tylko też do lekarza iśc i wsio:-p.
a tak na marginesie to gdzie kupiłas bluze gapa dla Kubusia?:laugh2:

nie violkaa sory. ja nie wiedzialam ze to Ty poradzilas. ja sie nie znam tez ale moze to jej pomoze. ale my tu tylko zgadywac mozemy a moze poprostu MM powinna wybrac sie do lekarza albo choc stosowac sie do wskazowek innych Mam..

wiecie co dziewczyny - ja nie jestem wredna. ale czytam wszystko (no moze nie ostatnio), mysle, i przejmuje sie tak samo..nie pisze tego zeby zrobic z wåtku jarmark i kløcic sie, mam do wszystkich wielki szacunek sie ale przemilczec pewnych NAGMINNIE powtarzajåcych sie rzeczy nie moge i SORY - NIE BEDE!!!

witam nowe kolezanki - Viole i Mariole :-)

Ostatnia edycja:
Ty MARIOLA a Tobie o co znowu chodzi??? to jest wåtek dla Mam i o dzieciach. a o czym Ty chcialas pisac?? to wez idz i znajdz sobie inny wåtek!! pozatym tu jest ponad 1100 stron i chyba nie przeczytalas wszystkich zeby takie opinie wyrazac... jak Ci nie pasuje to dowidzenia!

o boze,czytam to wszystko i czytam i mi sie juz nie chce,piszecie duzo o kuuuupie a fuj ilez razy mozna o tym pisac,o jakis dolegliwosciach to rozumiem,myslalam ze chodzi o to aby sie poznac, ale jak mam caly czas gadac o kupkach to bleble.a tak wogole to moje dziecko robi na nocnik jak mozna bedac matka nie dopilnowac tego zeby dzieciak w wieku 2 lat robil w pampersy:no:pozniej isc gdzies z dzieckiem to jest wstyd jak h..
Mariola my sie tu spotykamy na pogaduchy i na zwierzania i radzimy sie jak ktos ma z czyms problem , nie raz tu doznałam olśnienia bo są doświadczone mamuśki , ktore z dobrego serca poradzą , i temat kupa przewija się od dwóch lat i będzie się przewijał, nie mniej ważny od wysypek...przykro mi się to czytało....i pewnei reszcie tez bo dotyczy nas wszystkich
ja mam prawie trzy -latka i jestem na etapie odpieluchowania, dzieci są na różnym etapie rozwojui emocjonalnego i psycho-ruchowego jak i w każde dziecko mówi wcześnie lub chodzi , dojrzałośc do samodzielnego sikania nie pojawia się w wieku dwóch lat:no:...

Ostatnia edycja:
Ok Kasia, spoko, ja nie jestem tutaj długo i dużo rzeczy po prostu nie wiem...;-)
Ja zawsze uważam, że można stosować różne rzeczy pod warunkiem, że najpierw zobaczy dziecko lekarz :tak: i skonsultuje się to co chce się zastosować :happy:

Muszę siąść i nadrobić trochę czytanie :-) chociaż łatwo nie będzie :-D

Ania bluzę kupiłam na allegro :-) dałam całe 16,50 :rofl2: I jeszcze dziewczyna mi prosto do Norwegii przysłała, a bluza jak nowa :tak:

marjola my tu o wszystkim rozmawiamy i jak jest taka potrzeba to o kupkach też :tak:
A każde dziecko jest inne i nie wszystkie szybko uczą się korzystania z nocnika.
Jeżeli Twoje dziecko już umie to super. Mój synek nauczył się korzystać z nocnika przed 3 urodzinami, ale jakoś z tego powodu nie wstydziłam się z nim wychodzić...

reklama
ja pierdziele nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Violak Kasia fenks..
bardzo lubie gapa:-D, chyba dzisiaj pobuszuje po necie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry