reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
Troll_spray.jpg

I tyle na ten temat...

MOJE MALENSTWO. wiesz co ja ciebie czytam i nie pojmuje!!! masz wczesniaka i okazuje sie problemy z dzieckiem od poczåtku bo jak nie z mlekiem to teraz ze skorå.. jestes tutaj miedzy innymi po to zeby zasiegnåc porady u innych - bardziej doswiadczonych matek bo przeciez pytasz o rozne rzeczy.. a nie wiem po co pytasz bo i tak robisz swoje.. nie wiem czy Amelce sie poprawilo i juz jej sie nie odbija mleczkiem ale sama pisalas ze diety nie stosujesz i stosowac nie bedziesz i to tylko i ze wzgledu z wlasnej wygody.. poisz jå czyms na wlasnå reke, podajesz jak nie lewatywy z kminku to nadmanganiany potasu i inne eksperymenty nie wiadomo skåd wziete!! dziewczyny pisaly zebys moze nie uzywala tych kosmetykøw a ty piszesz ze uzywasz dalej i jeszcze sie z tego cieszysz!! to jakies wariactwo jest!! ile ty masz lat bo wydaje sie ze jakos tak niedorosle i nieodpowiedzialnie podchodzisz do sprawy.. a chodzi przeciez o zdrowie TWOJEGO dziecka!!! to jest wczesniak o ktorego jeszcze bardziej trzeba zabiegac i uwazac!! a ty juz chcesz jej sloiczki wprowadzac??????? ????!!!!!!!!!!!!!!!
chcesz to sie na mnie obrazaj, ja Ci tu nie ublizam tylko pisze ze czytam i normalnie niedowierzam... z calym szacunkiem....mam nadzieje ze Amelce te Twoje praktyki bokiem nie wyjdå... moze i chcesz dobrze ale z perspektywy innych osob wyglåda to troche inaczej i moze poprostu czasami niewiele trzeba - tylko sie troche posluchac innych tym bardziej ze dziewczyny czas i sily tracå na doradzanie a Ty i tak jednym uchem wpuscisz a drugim wypuscisz...

ps. wiem dziewczyny ze ostatnio obiecywalam sie pokazac i nic nie wyszlo.. jestem na etapie przeprowadzki i innych rzeczy.. mam nadzieje ze uda mi sie do Was wrocic..
buziaczki!

Po pierwsze nie mam wczesniaka!! Nie wiem skad to wzielas bo ja nigdy czegos takiego nie napisalam, Amelia urodzila sie w terminie.
A o jaka diete Ci chodzi? Ja karmie ja juz dawno mlekiem sztucznym.
Nadmanganian potasu jest do kapieli a nie do picia:no: Z kminkiem sprobowalam raz poniewaz wlasnie na innym forum wiele mam wypowiadalo sie ze ich dzieciaczka to pomoglo.. A Ty odrazu sadzisz ze truje wlasne dziecko!!!???!!
Dziewczyny nie pisaly zebym nie uzywala tych kosmetykow(uzywam je od urodzenia!) tylko ktoras z mam spytala czy moze czasem nie zmienilam..A co ja niby takiego zrobilam ze niby nie slucham tego co pisza dziewczyny????

Nie pamietam co tam jeszcze mi wyrzucilas ale wydaje mi sie ze chyba wszystko Ci sie pomieszalo, albo zle sledzisz moje posty albo nie wiem..:eek:

A zdrowie mojego dziecka jest dla mnie najwazniejesze!!!!!!!!

Interesowal Cie moj wiek.. wiec tak jestem mloda bo mam22 lata.. czy to cos zmienia:eek:

Z tego co napisalas to zgadza sie jedynie kminek, a reszta...

Kasia wiem widziałam i to samo pomyślałam:tak::laugh2:.

Magda ja tez tak zrozumiałam , że wczesniak ,ja myslę , że Kasia nie chciała cie urazic nic w tym kierunku...

Ostatnia edycja:
reklama
MM. dobrze przepraszam ze napisalam ze Amelka jest wczesniakiem - tak mi sie zdawalo bo pamietam ze miala bardzo malå wage urodzeniowå.. posty czytam nawet jesli mniej, wyrazam swojå opinie i wiem co komentuje.. nie mialam na mysli obrazania ale wiecej juz prostowac niczego nie bede.. "napisalam co wiedzialam" i tyle...

Do góry