reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
moje dziecko ma alergie na krowie mleko i inne rzeczy , zeby się dostac do dermatologa musiałam miec skierowanie od pediatry , troche czekałam , ale moze podejdz na sam początek na pierwszego kontaktu albo wystarczy przeanalizowac diete dziecka , może coś zjadł albo zmaina kosmetyków pielęgnacyjnych:confused2::tak: i to wystarczy,
w bergen jest jeden polski lekarz, Alicja Alda(nr56112070) , i jeszcze jeden co studiował w Warszawie i zna język polski:tak:.

marjola może napsiz coś o sobie:tak:, mamy tu taka zasadę,ciężko mi się wdrażac w takie tematy, bo mozlie , że cie nie znam....
milego dnia koleżanko

Ostatnia edycja:
no aja tez tutaj mieszkam ale na asane, wiesz dzieczyny na innym forum pisza ze sa z bergen a sa na z sotry czy z nesttun a to nie bergen
ja mieszkam na asane i to jest 12 km od cetrum bergen
a gdzie chodzilas na kurs? do nygardskole? skonczylas modul? a mezus gdzie pracuje? napisz cos wiecej, wiesz nas mozesz przeskalowac i milo jest wiedziec z kim sie rozmawia :happy:
napisz cos o sobie w tym watku "kilka slow o mamuskach ...":rofl2:

wiesz Marjola moj tez parzy na inne dupy :tak:,a wychodzi na to ze TWoj maz ma 23 lata i no niestety patrzy, moj ma 28 i nie zakarze mo patrzec tylko na siebie
a ty sie czujesz nieatrakcyjna??? czemu ..napisz bo ciezko tak nawet doradzac ja k sie nic nei wie

a masz jakies kolezanki w bergen?
skoro inni mowia ze ladna tro ladna tylko TY musisz znalesc rozwiazanie dla siebie, no nie wiem ale np , codzienny makijaz, albo bo teraz jest "cieplo" to mozesz zalozyc bluzeczke z dekoltem, "zaszalec"jak te norweszki, jestes mloda i stac Cie na to,
dolowanie sie niczego nei rozwiaze, popatrz w lutro i powoedz sama sobie ze jestes ladna i atrakcyjna, usmiechnij si eod siebie i chodz usmiechnieta :tak:
NIE ROB Z SIEBIE STAREJ DUPY BO NI ANIE JESTES!!!!!!
a niedlugo zaczna sie tilbudy to wogole ja bede chodzic calyzcas usmiechnieta :rofl2:

a i najwazniejsze nie rob tego dla meza tylko DLA SIEBIE :tak:
Bo dla Siebie chcesz ladnie wygladac zeby czuc sie w swojej skorze dobrze, to ze masz dzieco w niczym nie przeszkadza, aj mam dwojke i jest super :-)
glowa do gory,a slonce tez kiedys do noregii musi zawitac :tak::-D

Hej ja wlasnie jestem w trakcie przygotowan niespodzianki dla Darka z okazji urodzin:tak::-p

Witam Marjole;-)

Ktos pytal (juz nie pamietam kto ) czy zmienialam kosmetyki ale nie zmienialam:-p
Wczoraj kapalam ja w tym krochmalu:tak: Tylko zamiast w samej tej wodzie to ja uzylam plynow:zawstydzona/y: Niewiedzialam ze to tak nie wolno:-( Ale dzis juz bedzie tylko woda z krochmalem:tak: Mam zamiar kapac ja w tym az to niezniknie:tak:
raczej nie jest to zadne uczulenie.. wczoraj przejrzalam neta i znalazlam zdjecia potowek i wlasnie u mojej malej tak to wyglada.

Buziaki. odezwe sie pozniej ide wieszac balony:laugh2:

reklama
MOJE MALENSTWO. wiesz co ja ciebie czytam i nie pojmuje!!! masz wczesniaka i okazuje sie problemy z dzieckiem od poczåtku bo jak nie z mlekiem to teraz ze skorå.. jestes tutaj miedzy innymi po to zeby zasiegnåc porady u innych - bardziej doswiadczonych matek bo przeciez pytasz o rozne rzeczy.. a nie wiem po co pytasz bo i tak robisz swoje.. nie wiem czy Amelce sie poprawilo i juz jej sie nie odbija mleczkiem ale sama pisalas ze diety nie stosujesz i stosowac nie bedziesz i to tylko i ze wzgledu z wlasnej wygody.. poisz jå czyms na wlasnå reke, podajesz jak nie lewatywy z kminku to nadmanganiany potasu i inne eksperymenty nie wiadomo skåd wziete!! dziewczyny pisaly zebys moze nie uzywala tych kosmetykøw a ty piszesz ze uzywasz dalej i jeszcze sie z tego cieszysz!! to jakies wariactwo jest!! ile ty masz lat bo wydaje sie ze jakos tak niedorosle i nieodpowiedzialnie podchodzisz do sprawy.. a chodzi przeciez o zdrowie TWOJEGO dziecka!!! to jest wczesniak o ktorego jeszcze bardziej trzeba zabiegac i uwazac!! a ty juz chcesz jej sloiczki wprowadzac??????? ????!!!!!!!!!!!!!!!
chcesz to sie na mnie obrazaj, ja Ci tu nie ublizam tylko pisze ze czytam i normalnie niedowierzam... z calym szacunkiem....mam nadzieje ze Amelce te Twoje praktyki bokiem nie wyjdå... moze i chcesz dobrze ale z perspektywy innych osob wyglåda to troche inaczej i moze poprostu czasami niewiele trzeba - tylko sie troche posluchac innych tym bardziej ze dziewczyny czas i sily tracå na doradzanie a Ty i tak jednym uchem wpuscisz a drugim wypuscisz...

ps. wiem dziewczyny ze ostatnio obiecywalam sie pokazac i nic nie wyszlo.. jestem na etapie przeprowadzki i innych rzeczy.. mam nadzieje ze uda mi sie do Was wrocic..
buziaczki!

Do góry