reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Hej :-)
Pisalam wam dzisiaj ze mala nie lubi lezec w wozku... to dzis przez 3,5h wyjelam ja tylko raz na karmienie i zmiane pieluszki:tak: A tak to caly czas sie bawila i gadala do zabawek:-D Bylam w takim szoku ze hej..:eek: no i strasznie sie ciesze bo wkoncu udalo mi sie zrobic kilka konkretnych zakupow :-) ostatnio nie mam co na siebie wlozyc:no:

Kamila ale masz dobrze:-) Ja juz sie nie moge doczekac jak pojade do PL;-)

reklama
Ania - jakos nie mam ochoty sie zapisywac na nastepny zrzeracz czasu.... no i jakos malo atrakcyjne to jest juz...

MM - znam to mile zaskoczenie i pamietam moje zakupy z Danielem przy kolkach.. masakra, ja jezdzilam samochodem po okolicy a maz robil zakupy, bo jak tylko samochod postal dluzej w miejscu to byl krzyk:baffled:
a i nie kupuj za wiele, chyba ze na dobrych przecenkach, bo od 10 w Stavanger zaczyna sie wyprzedaz i w zwiazku z tym ze nie poszlo tego roku tyle ubran, moze przez kryzys, to slyszalam ze ma byc naprawde wielka wyprzedaz. Dzisiaj znajoma kupila bulze na ktorej byla juz czerwona cena 50, klapki dla dziecka w cenie 10 a w kasie zaplacila i tak 30, bo niby dzisiaj wszystko bylo po 50% niezaleznie od ceny wyjsciowej:-)

Agata to se poplotkowałaś z koleżanką- temat ciekawy jak dla mnie:-D A z tą wyprzedażą to szok, że tak tanio :szok: Super sprawa! Aż żaluję, że nie ma mnie teraz w NO, bo też ostatnio nie mam w czym chodzić:sorry:
Madzia córcia tym leżeniem wynagrodziła Ci ten wczorajszy i przedwczorajszy dzień. Fajnie:tak:
A moja przeszła samą siebie. Właśnie zrobiła dziś ósmą kupe:crazy: Normalnie liczyć dziś zaczęłam, bo w niedziele nową paczkę pampersów zaczęłam a tylko 4 zostały:szok: Jutro już muszę iść kupić coś no tą zasraną sprawę, bo dziś taka paskudna pogoda była, że tylko do warzywniaka na ręku z nią wyszłam.
Naszło mnie na leczo i na kolacje sobie zrobiłam:tak: Tylko jadłam je jak niepełnosprawna, bo podniebienie mnie od wczoraj boli, bo w drodze ze sklepu do domu nażarłam się truskawek i teraz mam :baffled:
A ta moja Gwiazda zamiast spać to słyszę, że obija się o szczebelki. Idę zobaczyć, bo może znowu kupsko zwaliła:crazy:

Witam wieczorowo:happy:

Magda fajnie , że mała ożyła i troche mamusia się uśmiecha;-)

Agata fakt , ja tez odpuszczam , lekko sie zdziwiłam jak to zobaczyłam, a z tymi przecenami to rewelacja:tak:, mam nadzieję , że Bergen też będą ....jak mężus nie zasknerzy to sie wybiorę:tak:.W pl to jak są wyprzedaże czy jakieś przeceny to rozdmuchane na maksa, a jak co do czego to wyjmują stare kolekcje i je przeceniają:baffled:, cubus i h&m te same ceny jak tu:szok:.W gdyni wógole oblężenie chińszczyzną....

Kamila tyle kup:szok:o rany , to masz sraczkę:baffled::laugh2:, a pieluchy lecą....:crazy:.

witam z rana

kurcze ale sie zalatwilam, bylam wczoraj na miejscie i robilam spozywke a jak moglam kawy nie kupic:baffled: normalnie resztki, nie chce mi sie jechac do miasta tylko po to, a znowu bez *napoju zycia* nie przezyje weekendu:sorry: to sie nazywa uzaleznienie co:baffled:

nie wiem czy nie bede zmuszona wpakowac tylek w samochod i pojechac...ahhh... a moja ulubiona polska tez sie skonczyla:sorry: dobrze ze ktos przyjezdza z PL juz okolo 15 to zrobi mi zapas;-)

HEJ DZIEWCZYNY:happy:,
ac5ssl.jpg

i przemeblowalam sypialnie:-) i przy okazji Sandry pokoj:-)

Daniel ma juz ponad 7 miesiecy i nie bede czekac az pewnego pieknego dnia poprostu usiadzie trzymajac sie bokow kolyski i wypadnie:sorry: a ze mialam wene.. no i co najwazniejsze podoba mi sie:-)

no i Danielowi tez sie chyba lozeczko po Sandrze podoba, bo spi tam;-)

jeszcze mam pare konstruktywnych rzeczy do zrobienia i korzystajac z powera chyba po obiedzie wysle meza z dziecmi na spacer a ja sie wezme, bo juz wysypuje mi sie polka z za malymi rzeczami Daniela i trzeba nastepny worek odlozyc.

ahhh ale mnie nosi... uwielbiam gdy tak jest:-) gorzej jak dol zlapie i poscic nie chce przez dlugi czas, wtedy to masakra..

meza wlasnie zlapal wczoraj, sam nawet nie wiedzial czemu, ale go popedzilam i troche sie rozruszal, zaraz tez go na dwor z dzieciakami wypedze, a co.. niech korzysta troche z nadmiaru mojej energii:-D

reklama
Hej
U mnie kupkowy dzień ciąg dalszy:baffled: Poza tym do południo byłyśmy 2 godzinki na spacerku i zakupkach. Dzisiaj ugotowałam Adzie zupkę ogórkową. Zjadła całą miche i jeszcze się oglądała ;-) No to już mamy drugą zupkę, którą lubi, bo pierwsza to botwinka:tak: Już przestane kupować dania w słoiczkach, bo na ta wychodzi, że moje zjada chętniej. Pogoda coś nam się popsuła. Od rana słonecznie było a teraz pochmurno i chyba będzie padać.
Agata jak Ty masz dobrze z tym chłopem. Mnie się chyba dwa razy w życiu udało Rafała z Adą na spacer wygonić ale i tak po pół godzinie wrócił:crazy:

Do góry