reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Synuś odleciał a ja dalej w piżamce :tak:

a co tam, dzień lenia, bez obiadu, w bałaganie :zawstydzona/y:

Mówicie że tak to z tymi lekarzami jest, to ja go wybiorę przez net i będę miała to gdzieś co ta babka w navie mówiła, generalnie mam nadzieję że nie będę musiała tutaj na samolot wsiadać, jakby co to w Pl będę chodzić do kontroli, więc niepotrzebne mi jego umiejętności jak to określiła do spraw kobiecych.

Ja głupia siedzę tu w tej piżamie półprzytomna zamiast sobie drzemkę uciąć jak ana i kama :-p

reklama
Marta dzięki za informację w sprawie przedszkola. W takim razie mam nadzieje, że nie będę miała z tym problemów jakby co.

Ja na drzemkę sobie dziś nie pozwolę, bo chce ogarnąć chatę tak na tip top. Robię porządki w szafkach i wypierdzielam wszystko co niepotrzebne:tak:

Synuś odleciał a ja dalej w piżamce :tak:

a co tam, dzień lenia, bez obiadu, w bałaganie :zawstydzona/y:
Ja głupia siedzę tu w tej piżamie półprzytomna zamiast sobie drzemkę uciąć jak ana i kama :-p
:-D :-D ha ha nie mogę:laugh2:...ja to nazywam dniem słonia albo dziecka , a co sobie bedziesz żalowac:tak:

Marta u niej spiralke , ona to wcześniej robiła , bo pisałaś , że to alergolog:szok:.
co do jej osóbki jej nie znam , więc nie wiem , tyle słyszałam ...od naocznego świadka ...a ona nie ma dzieci, co?

Kamila no wiem jak to na V roku:-D:-p...ah co to za czasy:laugh2:.

Agata a ty co , pewnie sie wietrzysz w ogrodzie:rofl2:...hej a jak trampolinka ? ćwiczysz:-p.
ja wrocilam właśnie ze spaceru , dzisiaj wybrałam trasę nieco dłuższą niz zykle i pod góre , wogóle nie czuję nóg:frown: i jeszcze tak ciepło, ja oczywiście przekonana , że zimno to sie ubrałam jak na Syberię:growl:. Czarek sie wybiegał i bajeczki ogląda , ja musze się wziąść za obiad , ale nie mam weny....co zrobić:confused2:
do później

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Ja tez dzsiaj caly dzien w pizamce:-p Musze isc zaraz na spacer z mala a tak tego nie lubie.. wlasciwie ja to ja ale mala.. wiecznie krzyk w wozku:eek: Chyba ze zasadze ja w nosidelko i mala przechadzke sobie urzadzimy:-D Ale tez nie wiem czy jej sie spodoba:eek: Dwa razy byla ale z tatusiem;-) moze u mnie bedzie jej nie wygodnie..:-D
Dzisiaj z mala widze ze duzo lepiej prawie caly czas spi:-) labe chociaz mam:laugh2:

Kamila to Ty teraz nie jestes w No?

Ide sie szykowac poki spioch kima:-)

Daria spokojnie, sprawdzaj codziennie moze beda jeszcze wolne miejsca :tak:
Anka ona ma corke, wogole jej cora uczy norweskiego :tak:, al ekobit achyb aw zyciu farby nie miala n aglowie i wyglada n atroche roztrezpana.
No to dalals sobie spacerek :-D no to chyba juz si enie wypuscisz pod ta gore...
Kamila ja u siebo eposprzatasz to wpanij tez do mnie ;-):-D
dobra zapuscilam sobie serialik i do zelazka siadam
do pozniej Laski

ana a co tam raz na jakiś dzień można sobie zrobić takie święto, ale chyba jakieś szybkie spagetti i krótki spacerek jednak zaliczę, bo zgniję z lenistwa. :zawstydzona/y:

Udalo mi się zapisać do tego lekarza, mimo że najpierw spojrzałam na listę i było 0 miejsc, ale jeszcze się dało, uuff.

Kurcze gdyby nie wy to ja bym się tu jak zawsze dała wpuścić w maliny, ciężo mi skumac ten ich system.

reklama
hej

ja caly dzien poza domem, bo pojechalam na miasto polazic z kumpela i po godzinie tak nam te starsze daly popalic ze bylysmy wypompowane:baffled: wiec pojechalysmy do niej no i juz zostalam do 18, po drodze szybka spozywka, w domu kolacyjka i szybkie spanko.

Sandra i jej kolezanka to normalnie ciagle sie kloca:angry: dobrze ze ta starsza polozyla sie sama spac bo bylaby masakra, ale za to Daniel spal mi w sumie moze ze 40 minut razem w ciagu dnia:sorry: bylo niezle, ale ogolnie milo i pogadalysmy sobie fajnie bo znamy sie jak lyse konie;-)

a temat byl - nasi eks:-)

dobra ide zrobic sobie herbatki i przesledze co tam napisalyscie, bo przejrzalam ale tak szybko ze wszystko zapomnialam:sorry:

Do góry