reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

MM ja zoltaczke sama dokupilam tak jak pisalam wczesniej i kosztuje tutaj jakies 150 nok jedna szcepionka wiec nieduzo, a mozesz zrobic teraz jak bedziesz miala szcepienia lub jak wolisz w PL ale to nie ma roznicy :happy:
dla mnie jajwiekszym powodem na TAK bylo to ze jednak bedziemy jezdzic do PL i jezdzimy w Norge samochodem a czasem wiesz wypadek czy cos to bynajmniej wiem ze jest zabezpieczona chociazby przed tym a zabezpieczaja dwie dawki

Anka moja mleko krowie dostala jak miala prawie 3 latka i w sumie bez zadnych rewelacji.
Agata a Sandra szybko na krowie przeszla
Spokojnej Nocki Agata i wszystkie Mamuski niech nam dadza sie wyspac maluchy :happy:

reklama
Marta to te WZW typu B to zoltaczka:eek::zawstydzona/y: bo juz zglupialam:zawstydzona/y: czym wiecej czytam w necie tym mniej wiem..wszystko juz mi sie miesza..
Tak wiec normalnie moge kupic ta szczepionke w aptece i jak bede szla na tamte szczepienia to dac im i oni jej zrobia czy najpierw musze z nimi to obgadac??

Ania taaaa laska hehhe ostatnio to patrzec na siebie nie moge.. odrosty to mam takie ze szok (ponad 3 mies. temu ostatnio farbowane:szok:) I nigdy nie mam kiedy zrobic bo przy malej nie chce zeby jej smierdzialo wiec musi ktos sie przez ten czas zajac a z tym to ciezko.. a jak juz niby chwila jest to nie mam na nic sily..
No i brzuch boczki... i cala reszta.. koszmar:zawstydzona/y:

tak to to samo zoltacza=wzwB=hepatitB tylko recepta musi byc od Malej lekarza noi do apteki, na nia mozecie czekac 1 dzien bo ta hurtowni jest :happy:
i helsesoster musi ci ja zaszczepic :tak:wez ja ze soba :tak:

Ostatnia edycja:
nie ma za co :happy: po to jestesmy :tak::happy:
heh tez Ciebie zlustroowalam :-) ja mialam tyle samo lat jak Natale urodzilam :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Ja też już koleżankę Magdalenę zlustrowałam hihi :-p

Mleko krowie też już Adzie daję codziennie rano jak robię kaszkę na drugie śniadanie taką gęściejsza to właśnie z krowiego mleczka a jeśli do picia to tylko Bebilon.

Agata zdrówka dla Daniela. Jejku dobrze, że pojechaliście z nim jednak do lekarza. A Ty się nie obwiniaj o nic Kobieto. Napewno wszystko robisz dobrze:tak:

Nic dzisiaj takiego nie robiłam ale sił jakoś nie mam. Chyba przez ta pogodę taka wymęczona jestem. Albo przez teściową, bo dzisiaj znów wojnę z nami zaczęła. Chyba już za długo dobrze między nami było :eek:
No nic ... ja uciekam lulu. Dobrej nocki Mamuski :-)

Ja mam zablokowaną, bo nie chcę, żeby jakieś świrusy, zboczeńcy i inne plebstwo oglądało moje dziecko i Bóg jeden wie co przy tym robiło. Radzę Ci Magda tez sobie zablokuj :tak: Nie słyszałaś o aferze jak wykorzystywali zdjęcia dzieci z nk??

reklama
Nawet tu na forum głośno o tym było, że kopiują zdjęcia dzieci i przerabiają. Widziałam nawet takie jedno zdjęcie krążące po necie jak jakiś dzieciaczek golasek leżał sobie a przy nim doprawiony opis "CHCE SEKSU" czy jakoś podobnie. Świństwo okropne.
No nic Babeczki mykam ... papa

Do góry