reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
No dokladnie Agata zawsze na siebie głosuja:tak:
a co do kometowania to fakt byly takie akcje jak piszesz:):-D

Aniu my w flagi norweskie sie zaopatrzylismy i jutro jedziemy do miasta na parade :-) jeszcze nie bylam nigdy ogladac jak to tu wyglada

a zeszly rok pamietam :-D jak to biedna Kasia i Agata musialy nam nr tel. podawac na polske z norweskiej tv
pamietam,ze cala karte wyczyscilam na polske i co? ani 1 pkt. z Norge nie polecial na Pl :szok: rodacy sie nie spisali hahaaa:-D:-D

uwazam,ze juz Norge wygralo :-):-)

No tak mało wpadasz na BB...a mi po głowie chodzisz co tam u Ciebie?Fajnie , że jutro idziesz zobaczyc jak Norwedzy świetuja , u nas na wsi cos też się dzieje, jak meżus po dzisiejszym drinkowaniu bedzie w stanie chciałabym pojechac do Bergen, Kasia w KRS...

Pną się szybko w górę, super :cool2:

My flag nie mamy, ale wczoraj ktoś nam kwiaty podrzucił w kolorach norweskiej flagi :szok:
Nie wiem czy to taki zwyczaj czy nie, ale miły gest :-D
A tutaj dowód ;-)
dscf4560r.jpg

tak wiem Aniu,ze ostatnio za malo wpadam... nie wiem czy to nadrobie,bo teraz dodatkowo cwiczenia mi zabieraja czas i przez to trudniej mi wpasc w dzien i cos napisac
a wieczorem to mam jedynie sily pilota w rece trzymac :sorry2:

w piatek przylatuje tesciowa,niby spoko sie dogadujemy,ale przylatuje i zostaje u nas na jakis rok,czyli rok nie bede sie czula w 100% jak u siebie w domu:sorry2:,ale mam nadzieje,ze przez ten czas uda mi sie wiele dla siebie zrobic :-) (chce sie dostac na ten kurs co Nav mi zaplaci a potem znajdzie prace,ale zobaczymy jak tow yjdzie):happy2:

a co u ciebie Aniu? w N. jestes??

wygralismy!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no to jutro Norwegowie maja podwojne swieto hihiii fajnie im
kiedy my sie doczekamy ze Polska wygra???

I Norge wygrało :tak::-):-):tak:

No jak zobaczyliśmy te kwiatki to szok przeżyliśmy :tak: Widzieliśmy, że ktoś odjeżdża sprzed domu, ale myśleliśmy, że się ktoś pomylił, wychodzimy a tu pod drzwiami bukiet kwiatów, jeszcze ładnie były w folię ozdobną owinięte :-)

reklama
i am in love

super

a widzieliscie na koncu jak duzo lepiej zaspiewal? No i jak te kobitki ladnie i lekko juz chodzily

na jestem happy,, juz winko otworzylismy w polowie glosowania:-)

Do góry