reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Agata dzięki za przypomnienie o Eurowizji ... pochłonięta pakowaniem zupełnie o niej zapomniałam.

Aga witaj po powrocie. Leć odsypiać ale jak najszybciej wracaj i napisz co takiego się wydarzyło, że szykujecie takie zmiany:szok:

A u mnie jakoś tak dziwnie ostatnio. Chodzę jakaś taka przybita, ciągle popłakuje. Nic mi się nie chce i wogóle wszystko jest blee :baffled: Nawet pisać mi się nie chce :-(

reklama
oooo widze ze Kamile jakas depreska lapie:-( a ja cos nie zajarzylam gdzie sie pakujesz? juz stracilam rachube kto jest w PL kto tutaj i kto kiedy jedzie?

jesli gdziesz jedziesz to napewno i tak ci to zrobi dobrze jesli sie tak kiepsko czujesz.... :baffled:

Oj Agata chciałabym, żeby coś (albo ktoś:-D) zrobiło mi dobrze. Ja jestem w PL. Pakuję rzeczy Ady, bo jutro mam zajęcia w szkole i raną zawożę ją do teściowej. A spotkanie z nią raczej dobrze mi nie zrobi:baffled:
No właśnie jakaś deprecha mnie ostatnio dopadła a to przez to, że ja muszę siedzieć tu a mąż tam ... ehh.

witajcie

jako zagorzala fanka eurowizji oczywiscie ja ogladam :-D
zaluje ze nie mam polskiego nr tel bo glosowalabym na Norge w tym roku i na Azerbejdzan :-)

ale mi ostatnio kregoslup nawala :baffled: gora,nad zapieciem od stanika...ach masazysty potrzebuje ,jak ja wytrzymam po iles godzin w pracy to ja nie wiem :sorry2:

zycze spokojnego wieczoru

Kamila - to rzeczywiscie masz powod do deprechy bo na dluzsza mete jest ciezko. A zjezdzasz do Norge?

Lilka - ja tez ogladam i tez chetnie bym na Norge zaglosowala. Nic to nie ma do tego ze tu siedze, ale naprawde jest fajna piosenka i cos tam sie dzieje na scenie. Za duzo moim zdaniem takich spokojnych, nudnych w tym roku.... aaaaaaaaaaaaa i chyba Ukraina wszystkich przebila:-D:-D:-D smielismy sie z kolega ze chyba specjalnie ostro swiatlami na publike swiecili zeby nie widzieli co sie tam wyprawia i tam taki rytm wybijali zeby nie bylo slychac co sie spiewa - ha, ha, ha

a wiecie co moja corka zrobila? wchodze do niej sprawdzic czy spi, a ona rozebrala sie do rosolu, zdjela pieluche i gotowala obiad w lozku:-D

hej , ja dopiero zjechalam od znajomych , miał byc u nas grill , ale przeniósł sie do zanjomych bo grono sie powiększyło a u nas za mało miejsca i ogród do bani bo jakieś roboty . maskra dzieicaki nawet nie miałyby gdzie szaleń i niebezpiecznie, zwiozłam częśc chłopów do nas i ciąg dalszy jeszcze trwa :shocked2:, czarek szaleje jeszcze:szok:....
Agata to masz tam wesoło ...obiadek na niedzielę gotowy:-D:sorry2:
Kamila oj współczuję ...i jeszcze ta rozłąka tez frustruje:-(, wiem co czujesz , mam nadzieje , że szybko będziecie razem, milego dnia w szkółce:)
Lilka no tak pomyslałam o Tobie jak sie eurowizje zaczęła:tak:, pamiętam z zeszłego roku....:sorry2:.
Agnieszka no prosze jakie nowinki , jak dojdzieszz do siebie i sie wyspisz napisz jak bylo i jaki plan tam gruby szykujesz.
dobranoc

jak narazie prowadzimy :-)
moze moze za rok w Norge bedzie eurowizja? :-D

Aniu ja tez sobie przypomnialam jak to rok temu tu bylo ;-)

Hej
Sama siadłam i oglądam... Trzymałabym kciuki za Polskę, ale w takim wypadku trzymam za Norwegię... Naprawdę mieli fajną piosenkę :tak:

Dzisiaj miałam pracowity dzień, sprzątaliśmy całe mieszkanie i tak dzień zleciał. Pogoda śliczna, oby jutro była taka sama, bo wybieramy się popatrzeć jak świętują Norwedzy :-)

hi hi Lilka ja pamiętam i te nasze emocje:-D , ktore trzymaly jeszcze na drugi dzień:-D.a co robisz jutro?
Violka to ty kobieta pracujaca jesteś:-D.
a u mnie dupa...nie ma eurow. tylko jakaś muza:shocked2:

reklama
no, no Norwegia i ma jeszcze szanse pobic najwieksza ilosc punktow,,, chyba 260 czy cos takiego... my juz winko za Norge otworzylismy:-D

nie glupi ten Rybak, przeciez wiadomo ze wszystkie rosyjskojezyczne kraje beda glosowac i w rosyjskiej mtv tez mydlil oczy jak to on wszystkie rosyjskie kobiety;-)

kolega z Ukrainy co jest u nas mowi ze cala Bialorus i Rosja bedzie pila dzisiaj do bolu:-)

Violka - ja tam dzisiaj mialam towarzyski dzien;-)

Do góry