reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

sliczna ta sukieneczka!!! i jak najbardziej nadaje sie na slub:tak:
a w jakim sklepie mozna taka kupic?:-)

a co do bucikow to i jedne i drugie sa ladniutkie:-p

ja dzisiaj tez bylam na zakupach razem z kasia [natanek] wkoncu bo juz brakowalo mi tego;-)hihi

reklama
Kasiu suknia swietna :-), jak do kosciola czy cos to zawsze mozesz dokupic jakis szal dlugi na ramiona :tak:
Agata no to wieczorek zaliczony w dobrym humorze :-)
ja niedawno wstalam z drzemki z Maya wiec pojdziemy spac pozno, w dzien wystawilam ja na dwor ale spala nawet tam tylko godzinke bo zaczelo porzadnie wiac...
Anka a Ty sie chowasz czy jak bo wyczaic Cie nie moge :happy2::-D

mily wieczorek to fakt,, wypilam jedno male piwo z sokiem (i jak ma mi w boki nie isc:no:) i tak mi sie spac zachcialo ze moze wykorzystam ta mozliwosc i pojde spac... kazda noc zarywam bo siedze zamiast spac a potem dojsc do siebie nie moge rano:baffled:

Agata to korzystaj :-D
2iqmn38.gif

Sukienka śliczna i jak najbardziej na ślub się nadaje:tak:
Ada też już śpi a ja właśnie skończyłam gotować młodą kapustkę z koperkiem ale coś smak ma inny niż ta, która gotuje moja mama i tak się zastanawiam czego zapomniałam dodać:sorry2: Byłam dziś na solarium, bo wyglądam jak córka młynarza i chyba pupcie sobie spiekłam, bo strasznie piecze:baffled: Ja to zawsze muszę się gdzieś popalić :angry:
Idę z psem, bo lata zniecierpliwiony po przedpokoju:-D

Kamila ja znam pare osob co zawsze sobie przypieka kuferki na solarze :-D
hmmm a co do kapusty to nie wiem jak robisz bo ja dodaje cebulke podsmazona, i troche maki upalonej na patelni i jak dosamkowuje ito toszku kwasku dodaje;-)

Ja robię podobnie tylko zamiast kwasku daje ocet ... i zasmażka mi tym razem nie wyszła, bo masła nie miałam i na oleju ja zrobiłam:baffled: Ogólnie dobra tyle, że nie taka jak u mamy.

dzieki za podpowiedzi dziewczyny!! mi tez sie wydaje ze byloby ok no ale ja specyficzny gust mam i ogolnie odwazna jestem a ze bede swiadkowå to nie chcialabym z siebie wariata zrobic.. ta sukienka to VICTORIA`S SECRET, jest na allegro na aukcji, niestety kosztuje 699-750zl..od razu wpadla mi w oko bo wlasnie pozakrywa te moje cielsko a jeszcze jest taka - szkoda tylko ze nie zakrywa kolan no i tu juz bedzie widac brzuch
627604592

Ooo ta tez jest bardzo ładna. Chociaż jak dla mnie mogłaby mieć inny odcień tej zieleni, bo w tym wyglądam fatalnie. Lubie zieleń ale taką żywą co po oczach daje :-D A co do ceny to powiem szczerze ... masakrycznie wysoka jak za taki kawałek materiału:szok:

reklama
no cena masakra ale za firme sie placi.. kilka stron dalej znalazlam u kogos innego za 450 tyle ze rozm.S wiec wyslalam maila z zapytaniem czy majå wieksze...

Do góry