reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witajcie:-)
Ojej Iza zmartwiłaś nas wieścią o poważnej operacji:szok::-:)-:)-( Zdrówka więc duuuużo życzę!!!
Aga a Ty na urlopik do Francji czy w innym celu:confused:
Agata to okropne co spotkało Twoich przyjaciół. Najważniejsze, żeby szybko zdiagnozowali co za świństwo się uczepiło wtedy wiadomo tez czy ewentualnie leczyć. Tylko Bogu dziękować, że nasze dzieciątka na nic poważnego nie chorują. I oby tak zostało!
Marta smacznego. Polskie, grillowe kiełbaski napewno pyszne ... mniam mniam :-)

A my dziś z Adusią samotny wieczór, bo mąż do kolegi na piwko poszedł. Odpoczniemy troszkę od zgreda :-) Adę chyba przechodzi kaszelek ale tak myślę, że chyba w po
poniedziałek wybiorę się z nią do naszej Pani doktor na kontrolę. Niech ją lepiej zobaczy i osłucha, bo niby we Włoszech lekarz powiedział, że tą szkarlatyna się nie zaraziła ale nie ma to jak usłyszeć potwierdzenie. Mnie nadal męczy kaszel i katar. Ale lepiej niech męczy mnie niż Niunię.

Ostatnia edycja:
reklama
No nie chetnie o tym chce pisac publicznie, to sprawa onkologiczna:no:
W poniedz. okaze sie jaki zakres operacji musi byc wykonany. 3majcie kciuki by byla to tylko szyjka macicy.

Witajcie.
W Polsce dziś piękna pogoda.Aż szkoda w domu siedzieć. Mieliśmy z mężem jechać na jakąś wycieczkę ale nic z tego, bo moim aucie klocki poszły a w drugim jakiś wężyk od paliwa:baffled: No i znów wydatki:wściekła/y: Ja dziś ponad godzinę w wannie leżałam. Jejku jak mi było dobrze. Tego mi było trzeba. Czuję się jak nowo narodzona ... tylko, żeby mi jeszcze katar minął :eek: Aducha zasnęła a jak się obudzi to mkniemy na stragany, bo u nas w niedziele zawsze jest mnóstwo handlowców i coś taniego da się wyczesać;-)
Miłej niedzieli:-)

Bellkamma - jak na Norge u nas pogoda tez piekna, normalnie od kilku dni nie ma mgly rano i swieci sloneczko:szok:

ja jeszcze nie wiem co robic dzisiaj, bo o 12 Sandra jedzie z dziadkami i bede miec duzo wolnego,,, tzn. Daniel jeszcze, ale taka pogoda ze szkoda siedziec

milego dzionka:-D

Hej dziewczyny:happy: , ja ciągle w rozjazdach albo u mamy albo na mieście i nie zabarałam kompa ze sobą , z czystą premedytacją:tak:, zaraz poczytam co tam u Was...ale glowa mi peka , wczoraj byłam na panieńskim, troche sie wyszalałam:laugh2:, a teraz cierpię....mężus jeszcze nie przyjechał:-( i ogolnie z tego powodu czuje się kiepsko:baffled:, zębole juz prawie gotowe , od wtorku bedę miała próbne porcelanki i na wesele już jako tako będę mogła świecic usmiechem:sorry:.

DLA IZĘ TRZYMAM DUŻE KCIUKACY.....

Miłego dnia

Hej Babki
Iza Trzymam Kciuki ...!!!
Agata swietne fociaki i super lozeczko :tak:
Anka to zabiegana jestes...i detok sobie bez nas robisz a ja jak maniaczka co chwila sprawdzam czy Ktos cos pisze :-D
No i nowe zebolki, to bedziesz blyszczec :tak::-)! super
KAmila a ja czytam i sie zastanawiam o co chodzi...bo myslalanm ze wracacie do Norge z Wloch :-Da czytam ze w PL pogoda piekna:-D
ja obarlam sie lodow i zaraz pod prysznic i kompu

2j4vqeh.gif

ale dzisiaj pustki:szok:

nawet ladna pogoda byla, a ja nic nie robilam, wyszlam tylko na taras na chwile, bo Sandra byla u dziadkow a ja spalam tak mocno ze normalnie nie moglam sie obudzic:baffled: teraz buszuje:sorry:

ale ide zaraz do lozka, mam norweska ksiazke, jakies romansidlo ale nudne to moze mnie znudzi;-) bo Daniel wstanie miedzy 7-8:sorry:

milego wieczorku

reklama
witam :)
ja wczoraj prawie spadłam z krzesła...stoję z mopem i widrem ubrana jak buraczana paniena a w drzwiach mój mężuś:szok:....Czarek się popłakał :-(.....z radości i z tej tęsknoty:tak:, przyjechał na dwa tygodnie i naciąga mnie , żebym z nim wróciła na chwilę , póki nie ma jego współlokatora , szczerze to nie wiem , bo jestem troche zfrustrowana tym mieszkaniem tutaj :wściekła/y:....
bede teraz rzadziej zagladac, ale ciekawośc cbędzie mnie zrzerac co tam u Was kobitki:-D, buziaki

p.s Marta ja też mama taka manię...

Ostatnia edycja:
Do góry