reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

a wogole dziewczyny to ja sie zmywam poowli bo padam, a jutro tez dzien pelen wrazen.

Sandra spi jak zabita bo nie spala w dzien.. grzecznie po myciu poszla spac o 19:30. Wtedy spi do 8 jak i nie pozniej... moze to nie jest wcale takie zle jak nie spi w dzien:-) tyle ze wtedy musimy byc w domu, bo wiadomo w aucie to zawsze komara przytnie:-D

reklama
Marta a ty karmisz piersią?:tak: no tak bo jak teraz zarełko wprowadzasz:szok:, jako jedyna z cyckiem sie uchowałaś:-D...i wogole tylko pozazdrościc bo nic nie narzeaksz na Mayke, co?te wszystki kolki , zaparcia. ulewania..oj jak sobie przypomne ...nastepne ma byc ciche, zdrowe i bezproblemowe ...:tak:poproszę:-Daha i na różowo ubrane:laugh2:
ja też mówię:
42i63qc.jpg

Ostatnia edycja:
ha, ha Ania - cos w tym jest ze dzieci sa rozne, Sandra wlasnie byla taka zdrowa, spokojna, wszystko tolerujaca i rozowa:-D nigdy takich rewelacji jak z Danielem nie bylo. Zeby tez same jak po deszczu wychodzily niewiadomo kiedy.... ach to byly czasy...

ok teraz to juz naprawde zmykam... pa

Spokojnej Nocki Agata :-)
Anka ja z Natala i z Mayka bezproblemowo :-), normalnie dzieci cuda :-D
A fajnie jakbys babeczke teraz miala :tak::-)
a no ja na cycku a raczej to co z niego zostalo, bede miala skarpety z piachem :-D, ale mleczka fuul mam wiec korzystam, ale do roczku tylko bede karmic.

MM jak lewatywa.
a moja czasem nie robi kila dni ale jak juz robi to caly dzien kupczy, tylko patrze czy nigdzie nie ucieka :-D
Ale Twoja nie powinna cgyba tak rzadko robic .... no ciekawe. o kminku pierwsze slysze zeby byl przeczyszczajace, ale wiem ze siemie lniane zaparzone wypite oslania zoladek i przeczyszcajaco owszem :tak:
Kaska jest na NK...heeeej Kasiuuuuu!!!!!

Ostatnia edycja:
witajcie

wybaczcie,ze sie nie odzzywam,ale jest u mnie nadal tesciowa z nasza chrzesniaczka,wiec trudno mi do kompa dojsc,a jak moge to tylko obskocze po łebkach i zniakam,bo juz cos ktos chce...

u mnie prawie w porzadku
zdrowko troche szwankuje... niestety mam od 3 tyg. bardzo wysokie cisnienie...160/100
lekarce sie to nie podoba...wiec mam teraz co 2 tyg. kontrole i jak na nastepnej bede miala takie cisnienie to niestety dostane tabletki dla wysoko cisnieniowcow....ech
no i zarty sie skonczyly,bo nawet serducho dziwnie mi wali co jakis czas,wiec mam od lekarki tabletki i musze koniecznie sie odchudzac dla wlasnego zdrowia..
kurcze sie narobilo....:-( z cwiczen to mam chodzic tylko na spacery,by nie przeeciazac serducha...ychhh czuje sie jak jakias staruszka,ktorej blisko na drugi swiat i musi na siebie uwazac...:sorry:
zbadali mi hormon prolaktyne i wyszlo,ze jest w normie...a ze duzo hormonow ponoc jest do zbadania to reszte mam wykonac w PL bo taniej zaplace niz tu w NO-rada lekarki

reszta w porzadku....chociaz tez tak prawie,bo do pracy nie poszlam,bo tesciowa musi wracac do niemiec z Oliwka i nie ma kto zostac z dziecmi wiec kiszka z praca...a tak sie cieszylam,ze na sezon sobie skocze i zarobie,a tu dupka

no nic lece do lozka,bo pozno juz
postaram sie oddywac czesciej:happy:
dobranoc

64ma2c.jpg

hejka
Lilka fajnie , że jesteś, ale mam nadzieje , że z tym ciśnieniem to przejściowe , dużo zdrówka i malo nerwów kochaniutka:tak:.
Marta cp sie tam przejmujesz cycuszkami:rofl2: teraz mozna sie szybko ponaciagac :-p, a co do Kasi to wlaśnie buszowała po n-klasie, u niej oki , tylko cały czas w ruchu i aktywnie , więc ciężko jej wskoczyc na BB.
jA dzisiaj zalicze szybki spacrek z koleżanka po bulwarze w gdyni i potem jade do babci , bo mam dzisiaj dentystę , juz wczoraj mnie meczyła , musze zrobic sobie dwie porcelanki na przodzie...miałam sobie kupic aparat i eks. do kawki zanim maż przyjedzie , zeby nie marudzil , a;le chyba nie dam rady po tych zębach:baffled: a szkoda...:-( wczoraj juz przez telefon coś stękał:sorry:..no a druga sprawa nie chce mi powiedziec kiedy przyjedzie :angry:.

Ostatnia edycja:
hej
no to musze zakupic ta lewatywke:-p moze jak mloda zrobi tak pozadnie to chociaz przez kilka godzin przestanie sie prezyc. najwyzej bede zagladac w nogawki czy nic nie ucieka:-D

Lilka zdrowka zycze:tak: ja zawsze mialam niskie cisnienie jedynie w ciazy troche mi podskoczylo a teraz to nawet nie wiem..

Ale u nas ladna pogoda slonko swieci:happy: trzeba bedzie pojsc na spacerek tylko ze ostatnio z moja mala to ciezko bo nie chce w wozku lezec:eek: no i co chwile glodna bo je po troszku:baffled: wczoraj udalo mi sie z nia na godzinke wyskoczyc na wazenie;-) 3985g wazy[waga urodzeniowa 2620g]:tak: klocek normalnie:-D

Milego dzionka dziewczyny:-)

reklama
hejka, pogoda piekna.... az nie moge uwierzyc:-)

kupilam Sandrze lozko, ale oczywiscie i tak zaplacilam dwa razy tyle ile planowalam, choc budzet i tak naciagniety:crazy: bo te lozko ktore ja upatrzylam to oczywiscie wyprzadli juz i zaplacilam z materacem (nie gruby, ale jak narazie jest lekka to jej wystarczy) 1200 koron:angry: przynajmniej ladne, ale normalnie nie moge:wściekła/y:

bardzo sie ucieszyla na nie, od razu powiedziala Danielowi ze teraz to on juz spi w lozeczku bo ona nie:-D lezala tam pol godziny a potem pol dnia sie w nim bawila,,, az milo bylo popatrzec. Daniel juz zasnal, a ja wlasnie polozylam. Oczywiscie slysze ze sie bawi w pokoju ale jak bedzie zmeczona to sie polozy poprostu tak jak robila do lozeczka, tylko tam sie balam ze wypadnie kiedys na glowe. Ale przyanjmniej sama powiedziala ze chce isc spac:-D

Lilka - przechalapane z tymi chorobskami. W dzien mi Daniel nie kaszle, ale noca to mnie budzi i az mu sie ulewa:baffled: z ta robota tez szkoda, bo to normalnie fajnie sie tak oderwac,,, ale coz dzieci sa wazniejsze i jak nie ma z kim ich zostawic zaufanym to wybor jest jeden.

Ania - wspolczuje dentysty... mnie cos zaczyna pobolewac 4 gorna prawa. Ogladalam to nic nie widac, ale jak zasysam cos to ewidetnie boli. Nie wiem mam nadzieje ze to tylko podraznione dziaslo bo jadlam pinnekjøtt w zeszlym tygodniu. Choc nigdy mnie tak nie nawalalo i to jeszcze tydzien po:sorry: Tutaj do dentysty nie pojde bo normalnie nie mam na to... jak cos sie bedzie dzialo to bede czekac do PL.... ach tylko piaskiem w oczy:angry:

Czekam az Sandra zasnie i wskakuje do wanny...jak sie obejrzalam wczoraj to strach.. normalnie choc troche wziasc sie za siebie trzeba. Maz wyrozumialy i nic nie mowi, ale chyba ktos powinien mi powiedziec pare slow do sluchu.... zamiast siedziec wieczorami przed telewizorem lub netem, to moglabym choc dwa razy :angry:w tygodni cos ze soba zrobic.. co za lenistwo.. idzie lato az wstyd sie rozebrac:baffled:

Do góry