reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam ,
Marta jadę na pastylkach:-(troche jeszcze drapie..a ty wogole pracoawita kobita jesteś:-D, wielki szacun:-).
ja dzisiaj po zwiedzaniu oceanarium w Gdyni , potem długiii spacer nad morzem i plac zabaw.
no a tak na marginesie , laski wracajace do pl jakieś spotkanko:confused2:...Darika ty tez sie nie wykręcaj bo kościerzyna nie tak daleko do nas czyli agi i jeszcze Izy:tak:, wiec możemy wypośrodkowac spotkankoalbo jak macie autka zapraszam do siebie, Aga mi napisała , że grubo po niedzieli, wiec jak co to piszcie na priva a ja z reszta na komorę:tak:

reklama
Darika ja mam dokładnie takie same dolegliwości! No i @ nie dostałam:-( W poniedziałek idę do gina obowiązkowo! Mam nadzieję, że to jakieś zatrucie.
Ja jeszcze nie spakowana. Nie mam siły. Dopiero z zakupów wróciliśmy. Padam na twarz. Wykąpie Adę i biorę się za robotę, bo chcę się wcześniej spac położyc.
Ania fajną wycieczkę zrobiłaś Czarusiowi:tak: A udało Ci się odwiedzic mamę:confused:

A już się żegnam drogie Panie i do usłyszenia z Polski:-)
Idę spac, bo jutro ciężki dzionek cały w podróży. Mam nadzieję, że Ada jakoś bezboleśnie to zniesie ale nastawiam się na najgorsze:baffled:
Miłej nocki papapa

Witam,
kama spokojnej podrózy, oby mała jak nawięcej spała. Daj znać po wizycie u gina.

ana dzięki za propozycję spotkania, ja niestety jeszcze nie mam prawo jazdy, własnie po świętach mam poprawkę, dawno nie jeździłam, 4 miesiące przerwy, boje sie jak smok, chciałabym mieć to już za sobą, więc jeszcze tym razem się z wami nie spotkam.
Fajnie sobie spędzacie czas z Czarusiem, mam nadzieje że ból gardła szybko minie, mnie też to często łapie.

Marta TO OD RAZU ŻÓŁWIKA SOBIE PRZYBIJEMY:-D
Darika NIE DASZ RADY JAKOS DOTRZEC , np,kolejką:confused2:.

ja juz się przesioslam spowrotem do siebie...kwiaty pozdychały..nie miał kto podlewac:crazy::eek:...spacerek zaliczony po wiejskich drogach, Niunia swoimi fotkami mnie zmobilizowała i wyciągnęłam Czarka na rowerek , ale leń smierdziący nie chce pedałowac:no:...teraz słysze , że się budzi z drzemki zjemy obiadek i idziemy znowu w plener....buźka:laugh2:

reklama
Agata gdzie jests ?
Anka no to zolwik :-D
30auohf.gif

Kasiu pewnie ze przyjade, a Wy do mie na pewno wjedziecie bo bedziesz w bergen w lipcu na koncercie, nie? a my do PL raczej sierpien lub pazdziernik
zgadnijcie co robie....MALUJE :-D...maluej balustrade i szorowalam schody nie myte chyba z rok :baffled:
dzisiaj u nas cudnie , sloneczko, zero chmurek, normalnie bajka :-)

Do góry