reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

:-D:-D no nie. nie az tak.. wlasciwie jak przedtem mialam taki purpurowy wpadajåcy w roz tak teraz wyglåda mi to na ciemny fiolet wpadajåcy w niebieski..no ale wlosy ciågle mokre i ciemno - okaze sie najbardziej jutro jak wyschnå i stane przy oknie :-p wariactwo!
ale jestem bardzo zadowolona z farby. L`Oreal Paris seria "CASTING CREME GLOSS". po raz pierwszy zmylam, zalozylam recznik i nie bylo nawet malenkiej plamki niebieskiego!! dotychczas sciågalam caly kolor nawet po kilku myciach!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny widziałyście tą reklamę:eek:
[video=youtube;z-BacC-cZmA]http://www.youtube.com/watch?v=z-BacC-cZmA&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo

jestem zrabana,dopiero z godzine temu co wrocilismy z wycieczki do Konsulatu w Oslo
normalnie jeden fotograf w N. co umie zrobic biometryczne zdjecia do polskich paszportow,co sie najezdzilismy po Oslo :confused2: bez gpsa to byloby chyba nie do przeskoczenia
no ale zalatwione :happy: czekamy wiec na tymczasowy Gabrysia i staly Hani
szkoda,ze przepisy sie zmienily,bo paszport staly Gabisiowi to juz w Pl musimy wyrobic :baffled: bezsensu... gdybysmy wczesniej pojechali to by sie zalapal...no,ale kto wiedzial,a wczesniej nam potrzebny nie byl to nie jechalismy do razu zalatwiac

z praca sie dowiedzialam,ze bede pracowala na produkcji ziemniakow :-D (robia takie puree),oraz ze bede tez przy pakowaniu jabluszek :rofl2:
a wiec popracuje do sierpnia,jak sie da ;-)czyli 4 miechy
a potemw sierpniu do Pl i bede miala swoja kase tralalalaa :rofl2::-D ojj bedzie sie dzialo :-D pojde na tyle wyszczuplajacych zabiegow hahhaaa ,ze mnie po 3 tygodniach nikt w Norge nie pozna hahaaa :-D:-D:-D

kochane nadrobie jutro co pisalyscie,teraz ide do Karlosa bo odkad jest tesciowa i nam pomaga to nam sie na amory wzielo :-D normalnie ocieplilo sie miedzy nami,razem jezdzimy na solarium(jestem juz ladnie opalona :happy: ),basen,zakupy...miodzio,jak za dawnych starych lat

chyba tesciowej juz nie puszcze :-D:-D:-D:-D:szok: hahahaaa

Lilka aż mi sie fajnie zrobiło jak przeczytałam twojego posta a jakieś kurwiki we mnie wirują:rofl2: od rana:angry:.
super z ta praca , najważniejsze , ze z K sie ociepliło, chyba wlasnie dzięki tej pomocy , pewnie cie troche odciażyła i troche skrzydełka dodała:laugh2:, tak trzymaj!!!

Aniu z tymi kurwikami to dobre hihiiii:-D
nie wiem o co loto:-D ale dobre hehee

oj tesciowa to mnie bardzo odciazyla :tak: chodzi na spacery z dziecmi,jak mi sie nie chce gotowac to gotuje bez narzekania,sprzata,oczywiscie ja tez,ale jak jestem sama to non stop musze ze szmata latac po chacie a teraz? spokoj :szok:

lece do lozka bo mnie K. zamorduje
dzisiaj mi sie w aucie przyznal,ze wczoraj pod moja poduszka mi kondoma schowal i mial nadzieje,ze go znajde :-D:-D:-D:-D
no to ide go szukac,choc pewnie teraz to Karlosowy chrapie :rofl2:

dobranoc

Lilka i co znalazłaś:-D
ja dostałam @ ...juz wiem co taka nabuzowana chodziłam:wściekła/y:.
u mnie pogoda super , normalnie dziewczyny super:laugh2:, idziemy na spacerek , musze małego wykończyc , żeby mi padł na drzemke , bo chce jechac do mamy.
281y6ic.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry :-)
Lilka ale fajowo, ja o solarium i basenie to pomarzyc :rofl:. Czekam moze w maju znowu bedzie tak pieknie jak w zeszlym roku to sie wysmaze w ogrodku:tak:.
a ja mam koniec malowania ...hurrra :-D, zrobily mi sie dwa odciski na palcach od pegdzla i bola jak nie wiem takze dzisiaj na pewno bym i tak nie malowala;-).
ale mam nadzieje ze tym razem dostane pieniazkio do reki bo ostatnio odliczylam od czynszu czyli kaski wogole nie widzialam i nie odczulismy nawet ze odliczylam bo tyle rachubkow do placenia jest ze szok...wyobrazcie sobie ze nie mozemy zamrozic kredytu na samochod na 3 miesiace bo babka powiedziala ze mamy mniej niz polowe splacona i ze sie nie nalezy, a kurcze teraz zaczyna byc ciezko i by sie przydalo...ehhhh...a ferieprnger dopiero za jakies 2 tyg beda zeby wszystko wyrownac...jednym slowem kicha:baffled:
Kamila mi to nie robi czy maluej czy ze szmata latam ;-):tak:oby kaska leciala :-D
Anka a jak gardelko?
Milego ;-)

Hallo:-)
Ja dziś od 10ej miałam przymusowy spacer, bo musiałam auto na wymianę opon zaprowadzic. A to akurat pora drzemki Ady i za nic nie chciała w wózku zasnąc, darła się jakby ją ze skóry obdzierali a ludzie to patrzyli na mnie jakbym nie wiem co jej robiła:baffled: Wkońcu padła. Wróciłyśmy do domku właśnie zjadłam śniadanko i biorę się za pakowanie, bo jutro do PL <hura> :-)
Lilka dobre ma pomysły ten Twój Carlos. Mój jak na coś liczy to idzie spac w tym samym czasie jak ja idę, bo wie, że jak przyjedzie a ja będę spała i zacznie się dobierac to jestem wściekła i nici. Fajnie, że pracę bedziesz miała. A kto w tym czasie z dzicmi bedzie:confused:
Kasia jak włosy:confused:
A gdzie się podziewa Agata

reklama
Witam,

dzisiaj sprzątałam z Alem u boku, a raczej przy nodze lub na biodrze, ale babka wyrozumiała, bo ma 5cioro wnuków, no i wysprzataliśmy kuchnie na błysk, 120nok/h i obie strony zadowolone, po powrocie z Pl będe u niej raz w tygodniu :-)

kama już jutro do Pl-super :-), a jak twoje samopoczucie? @ przylazł?

Ja sie tak nakręciłam tymi mdłościami, bólami głowy i brakiem @, że wczoraj test zrobiłam, ale jedna kreska, chciałabym dzidziusia ale może za jakieś 2 lata.

lilka fajnie sięczytało twojego optymistycznego posta :-), chętnie bym pożyczyła twoją teściową, no i super że tak fajniutko między tobą i mężusiem, ech między nami dawno tak nie było, odkąd jest Alan to jakoś brak czasu i chęci na romantyzm. A teściowa będzie z dziećmi gdy ty w pracy?

A my do Polski we wtorek :-):-):-)

Do góry