reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no Anka groznie i smiertelnie w dodatku.
wiesz ja sie boje troszku bo oni wiesz jak podchodza do rzeczy typu wymioty lub goraczka, odesla do domu i w dupie maja ...
Lila no super ze z tesciowka w zgodzie zyjesz :tak:, no i pisz co to za robotka;-).
a z tym kursem pewnie, dobrze zrobiliscie, wiadomo ze w mniejszej grupie czloweik sie lepiej uczy.
Kamila wspolczuje, moze przesilenie wiosenne tak na Ciebie dziala, a moze cosik zlapalas? oby szybko przeszlo i moglabys sie w koncu wyspac :tak:
Kasiuuuuuu jak tam w Ulvik:-)?
ciekawe jak Izka i Agnieszka?
a ja jednak bylam myc okna, bo malowalam sobie w piwnicy i przyszla do mnie, przeprosila mnie i powiedziala ze jak chce to moge umyc;-) i tak dzisiaj w robocie w sumie to 6 godz bylam, oczywiscie z przerwami na jedzonko Mayi :tak:
juz padam na pyszczek normalnie a mala cala happy bo mama w domku w koncu:-D

reklama
kochane z ta praca napisze konkretnie jak sie wiecej dowiem
jest to produkcja zywnosci,salatki,owoce
moj K. tam pracuje,ale ja mam pracowac w drugim zakladzie tej firmy,kawalek od zakladu K.:happy:
jakby co zaczne 14kwietnia,praca na miesiac jako Vikar,ale bedzie sezon wiec moze wyjsc dluzej
no zobaczymy,musze dac jutro najlepiej odp.,ale musze dowiedziec sie wiecej

jutro jedziemy do Oslo do konsulu

no to znikam spac bo pozno juz
dobranoc :happy:

cześc dziewczyny, nie zapomnijcie , że dzisiaj pierwszy kwietnia
105r2ah.jpg

witam z rańca:) , u mnie ranek spokojnie , bez żartów i kawałów , kurcze troche mnie gardło zaczyna pobolewac , chyba mnie zawiało wczoraj na spacerku:wściekła/y:
a jak wasze zdrówko?

HEJ ;-)
no prima aprylis dzisiaj :-D
Lilka super z ta praca. Ja si etak zasatnawiam czy my jestesmy uwiazane ten rok na maciezynskim, niw mozemy pracowac? Lilka wiesz cos na ten temat?
Anka moze przejdzie, ja od paru dni mialam katar z nosa i gardlo a czulam sie zdrowa i samo przeszlo :-p
My niedawno wstalysmy...oczy ma spuchniete:eek: przez salmiak i farbe...ale dzisiaj postatni dzien malowania:-D w koncu bpo mi te drzwi juz bokiem wychodza.
JAde do apteki dzisiaj bo cos nie dzwoni aze szczepionki nie maja a czekam na nia juz 10n dni kurcze a w piatek szczepienie:angry:. A w tej aptece polak pracuje, taki Radek :-D wiec nie musze sie produkowac:tak:.
No to duzo smiechu Dziweczyny dzisiaj :tak::-D!

Marta mi jakoś dzisiaj nie do śmiechu...cholera nie przechodzi , a jak połykam śline to ból ,aż do ucha:wściekła/y:, w norwegii pewnie powiedzieliby , że mam znowu omamy:tak:, nie zapomne jak się bujałam z angina przez miesiąc ....
dziisja wybrałam sie do kina z Czarkeim, jednak nie był to najlepszy pomysl , bo takie juz chodzące i kumające bejbiki tylko sie tam by nudziły:baffled:, Czarek się męczył:wściekła/y:, więc nie chciałam zakłocac spokoju i przeszkadzac innym(wiecie co mam na myśli) i wyszłam:angry:, szkoda , bo były dziewczyny z BB z Trójmiastek nawet nie poplotkowałam:-(....

No to szkoda Aniu :-(. ale moze natepnym razem sie uda :-)
pojechalam do apteki i co zonck, koles mowi ze nie ma roatrixu bo baba zle zamowila szczepionke zamiast z jakiegos miejsca to zamowila z hurtowni a w hurtowni tej szczepionki nie maja przeciez...i bede musiala przeekladac szczepienia cholera:crazy:
a wczoraj sie rejestrowalam do polskiej lekarki i taaaka nieprzyjemna byla przez telefon jak sie z nia umawialam to teraz na pewno nie bedzie tryskac humorem :zawstydzona/y: i na kogo ma zwalic zeby siebie usprawiedliwic:confused:

Hejka:-)
Aniu to może idź do lekarza puki jeszcze możesz ta ślinę przełykac, bo wiesz, żeby gorzej nie było. No szkoda, że wypad do kina się nie udał ale może następnym razem seans będzie dla Cezarutkiego ciekawszy:tak:
Marta jak czytam o tym Twoim malowaniu to przypomina mi się jak półtora roku temu przyjechałam tu do Norge pierwszy raz do pracy i pierwsza moja praca to malowanie garażu. Jejku jak ja przestraszona płakałam, że to takie mało kobiece zajęcie hehe Jeden dzień tylko tam spedziłam, bo na drugi udawałam, że jestem strasznie chora i mąż z kolegą pojechali dokończyc:-D

Mąż zaraz wróci z pracy i zastanawiam się jaki by mu kawał z okazji prima aprilis odwalic:sorry:

hej dziewczyny.. wrocilismy z Ulvik i powoli Was nadrabiam bo w miedzy czasie rozne rzeczy wyskakujå.. jak np. farbowanie wlosøw. wlasnie trzymam na glowie kolor czarny:rofl2: z NIEBIESKIM:nerd:!! :-D no ciekawa jestem!

pozatym Emma jest na etapie nabijania sobie guzøw. ciågnie se juz do gory - chce wstawac. staje juz w lozeczku - musimy calkowicie obnizyc no i jak sie zapomni to ociupinke poraczkuje.. pozatym dzisiaj cos zauwazylam ze chyba gorne jedynki zaczely dawac o sobie znac ale kolejne dni pokazå..

pozatym robie pranie bo wlasciwie chyba w niedziele pojade znowu do Ulvik. tym razem tylko ja i Emma i na caly tydzien! Marta! przeprowadzamy sie juz niedlugo - mysle ze zacznie sie w maju wiec trzymam Cie za slowo!! :tak:;-):-)

agnieszce i izie zycze szczesliwej i bezpiecznej podrozy do PL.

ide zmywac kolor, potem jakas kolacyjka i sprobuje tu do Was jeszcze dzisiaj zajzec! buzka!

reklama
Do góry