reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

dziewczyny ja was nadrabiam i czytam jak tylko moge!!
dopiero wrocilysmy ze spaceru, umeczona jestem straszliwie, zaraz daje malej obiad i mam nadzieje ze na troche mi padnie bo ja MUSZE sie zdrzemnåc.. ale tak patrze na niå i nic na to nie wskazuje.. :no::zawstydzona/y:

ale widze ze wszystkie sie rozjezdzajå do PL!! szczesliwej podrøzy! a darika i Ewelina to z tej samej Koscierzyny?? znacie sie?
Lila! super z tå pracå!! kaski Ci wpadnie bedziesz zådzic , normalnie w domu Cie nie uswiadczå - jak pies ze smyczy spuszczony!! :-D i naprawde bardzo sie ciesze ze z twoim Karlosem jest tak dobrze, ze znajdujecie dla siebie czas bo to takie wazne jest...:tak::rolleyes:
aniu! wracaj do zdrøwka!

pod wieczør postaram sie do Was zajzec! tymczasem buzka i milego dnia!!

reklama
hej dziewczynki:-)
ja teeeeeż chcę już do polski:tak:
chociaż tak szczerze to już nie jest tu tak żle odkąd mam z pogadać i pójśc na spacer:tak:
a A.ostatnio stwierdził,że może jak po wakcjach w Polsce już nie będziemy tu wracać:szok:
w sumie to mu się nie dziwie,pracuje po conajmniej 10 h dziennie,wolne ma tylko w niedziele,chyba,że jest dużo pracy
ale póżniej się śmialiśmy,że jak poszalejemy w Polsce,kaski będzie mniej to szybko tu wrócimy:-D:-D:-D

ana jeszcze z Alanem komunikacją miejską nie jeździłam, mam nadzieje ze się nie obrazicie, nie ma to jak autkiem podjechać :tak:

kasia tak my z tej samej Kościerzyny, nawet z tego samego liceum, tylko inne profile, pewnie się mijałyśmy nie raz na korytarzu ale jakoś nie kojarze, mały ten świat :szok:

Alan mnie szarpie jak tylko zasiąde do komputera, musze myć na jego poziomie i koniec, czyli wracam na podłoge.

tak rzeczywiscie czasami swiat wydaje sie taki maly..:-) darika ja mam to samo! prawie. musze z malå po podlodze smigac albo jå na rekach nosic.. czasami nie wiadomo co lepsze!! :-D
ja sie przespalam chyba z 10min. nie wyciszylam komørki bo nie liczylam ze ktos zadzwoni a tu klaps!! :wściekła/y: no i møj piekny zeby zapytac sie czy moze popiwkowac dzisiaj z kolegami..bylo mi wszystko jedno!! :-D ale nawet tak krociutko troche postawilo mnie na nogi.. zaraz zalicze jeszcze kawe i jakos przetrzymam..

Marta. tak - mysle ze bedziemy mialy niejednå okazje do spotkania :tak:

møj Maly aniolek nie wytrzymal dluzej i trzeba bylo szykowac juz do løzeczka i wlasnie jå polozylam.. a sama cos sie czuje nie za ciekawie - mdli mnie!! :confused2: normalnie Marta czarownica jakis urok na nas wszystkie rzucila!!:wściekła/y::-D ze to e.coli to raczej wåtpie ale jesli chodzi o tego wirusa to rzeczywiscie tutaj w Norwegii wszystko sie zapoczåtkowalo i wlasciwie to nie pierwszy taki przypadek - co roku jest o tym mowa...:-(

wczoraj bylysmy z Emmå na kontroli. wazy 8320gr i mierzy 72cm. czyli w 1,5m-ca przybrala troche ponad 400gr i niewiele podrosla. jest to zrozumiale gdyz zauwazylam ze je mniejsze porcje no i rusza sie wiecej ale wciåz miesci sie w normach..

a ja chyba pobuszuje po necie. naszlo mnie na buty, ale ciezko je znalezc - taki model i rozmiar jaki mi sie podoba znalazlam poki co w Ameryce. nie odpowiadajå na maila wiec poszukam moze gdzie indziej.. a tutaj fotka : :-D

:-D

dla zainteresowanych - buty firmy IRON FIST.. ogolnie czaszki, komiksy,panterka, grafitti, zombi - jest jeden model tez zielony - zajebisty ale za wysokie jak dla mnie.. a wszystko w toksycznych kolorach! dla mnie bomba!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
hej dziewcyzny

Marta dzieki za maila na n-k. Melduje sie ze jestem cala i zdrowa, czasem was podczytuje, ale odeszla mi jakakolwiek wena na pisanie. A jak mam pisac o niczym to wole nic nie pisac:-(

pogoda dopisuje od dwoch dni tez u nas. Aczkolwiek slonce tak na dobre przebilo sie przez mgle o 13, ale cale dnie na tarasie lub ze znajomymi gdzies nad woda. Fajnie bo tez maja dzieci w podobnym wieku, wiec dziewczyny sie wybiegaja razem. Z mezem od kilku dni nawet zadnego ostrego spiecia nie bylo, wiec nie jest zle.... choc tak jak mowie nie mam weny:baffled:
no i znowu Daniel chyba zatwardzenie mial dzisiaj:-(

Kasia- ja tez mam hopla na punkcie butow, ale tutaj przystopowalam, bo okazalo sie ze przywiozlam do Norge ze 20 par i jeszcze cos tam dokupuje, szczegolnie latem, wiec juz nie mam gdzie ich trzymac. No i tutaj to nie ma za bardzo gdzie lazic w fajowych butach, wiec najczesciej sportowe, gorskie, albo cos na plaskim:baffled: a chcialoby sie w szpileczki wskoczyc, oj tak. W maju mam slub i wesle norweskie, pewnie nudy na pudy, ale moze czlowiek sie chociaz bedzie mial gdzie odwalic;-)

no nie dziwie Ci się Darika, że lepiej autkiem:tak:,no bo z dobrym wiatrem z kościerzyny do gdyni 50 minut zawsze jadę , wiec minuta osiem, pociągiem nie wiem , ale z ciekawości sobie sprawdzę , może ja sobie wycieczkę zrobię i na ryneczku sie spotkamy. Mój czarusiek polubil jazdę autobusem i skm , ale koniecznie musi siedziec , jejku jaka afera jak nie ma wolnych miejsc:crazy:, dla niego czysta frajda jak ciufcia zaiwania , musze wam cos powiedzie c, ostatnio jak do mamy jechałam wsiadłam w gdyni głównej do skm i zamiast do gd wsiadłam w strone wejherowa czyli w przeciwna , siedze sobie , zwiedzam [przez okno i po dwóch przystankach się zorientowałam , ale zakrecona ostanio chodze:baffled::eek:...wsyd!!!!
ja dopiero wrocilam ze spaceru, Czarek sie jeszcze wyszał w ogrodzie , pogral w piłe z dziadziem i wziął się za pielenie ., jak zobaczylam jego ręce czarne , normalnie czarne ...on szuka krecika:eek:no nie moge , ale dzieciaki maja pomysły, mam nadzieje , że mi szybko odleci:tak:bo ja padam , jeszcze spije sobie drina na noc i tak jak Kasia pobuszuje po necie:-D

No Agata , tez chcialam Cie przyatakowac:-D
no bedziesz sie bawic na weselichu w Maju, ja tez :tak:, a masz juz co na oku w co sie odwalisz?

reklama
ja tez mam tych buciorøw juz tyle ze potem oddaje.. ale ciågle kupuje. a ostatnio od mojego Pana wyrwalam kase - tak mu podgadywalam "ne mam nogi daj tysiåca,daj tysiåca":-D albo jak cos chcial to wszystko za tysiaka moglam zrobic no i zlamal sie i dal!! to teraz szukam!! :-D:-D On juz nawet patrzec i slyszec nie chcial ze znowu buty kupuje ale nic nie poradzi bo kasa MOJA i zrobie sobie z niå co chce!!

..kurcze sama bym autobusem czy kolejkå pojezdzila..:rolleyes:

a moja nie spi, gada w lozeczku z miskami i teraz wlasnie poplakuje.. jeszcze takå qpe smierdzåcå zwalila ze tak sie zastanawiam czy to aby ta gorna jedynka co juz przeswituje nie zaczela dawac sie we znaki..

Do góry