reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

cześć dziewczynki!!!
od razu :sorry: że tak daaaaaaaawno mnie tu nie było ale wszysko się ostatnio poprzestawiało:tak: mały nie daje mi w dzień ojść do kompa a ostatnio A.zaczął wcześniej wracać z pracy i przejmuje władzę:-D a wy tu już 1000 stron naskrobałyście:szok::-)

widzę,że jakieś bakterie atakują albo fasolki rosną:-p

ana,darika fajne suaczki:tak:

ja raczej nie mam problemów z ubieraniem małego,rzadko ucieka i nieraz trochę pojęczy
ostanio zrobił małe postępy:tak: robi papa i kosi kosi ale najlepiej wychodza mu buziaki i zabawa w indianina:-D:-D:-p
lece bo własnie sie obudził

reklama
fałszywy alarm:eek:
może niedługo ołączy do nas Gosia:tak: niedawno ją poznałam i w końcu mam do kogo pójść na kawkę i pogadać:tak: ma córkę 11to miesięczną także i mały ma w końcu koleżankę:happy:
no i zaczęłam jeżdzić autkiemale nie bardzo mi to wychodzi:no: za bardzo się stresuję:baffled: no ale początki zawsze sa trudne...:-)

Ostatnia edycja:
witaj natanek,

fajnie że koleżanke znalazłaś, a jak się poznałyście?
A jak tam załatwianie formalności w nav, wcześniej pytałam czy potrzebowałaś z Pl druk E401?

Ostatnia edycja:
Fajnie Natatek , że masz koleżanke , zawsze jakoś raźniej i mały ma towarzystwo póki nie dasz go do przedszkola, bo jeszcze ci zdziczeje:-D, nie martw się jazdą tylko jak najwięcej wsoiadaj do autka , ja też panikuje :baffled:szkoda gadac co do mojej jazdy:sorry2:.
Darika, Kamila a jak samopoczucie:confused:?
LILKA TO JUZ WOGOLE PRZEPADŁA , MAM NADZIEJE , ŻE UPORAŁA SIE ZE SZPITALEM ....

U mnie już troszkę lepiej. Niunia śpi od 20ej więc miałam chwilkę odpoczynku. Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy się wyśpię i jutro będzie znacznie lepiej.
Natanek fajnie, że masz kogoś do kogo możesz pójśc - ja najbliższą i chyba jedyną taką koleżankę mam 30 km od siebie:baffled:
Ja od niedawna tu w Norge zaczęłam jezdzic ale to ze względu na śnieg. Mieszkamy na górze i podjazd poprostu fatalny jak jest ślizgo. Nie raz przez to uwięziona byłam cały dzień ta tej naszej wiosce. No ale nie ma co narzekac, bo puki co wiosna idzie i jutro ma byc u nas 8 stopni. Pożyjemy zobaczymy.
Zmykam spac, bo rano znów będzie cięzko zwlec się z łóżka :-)
Dobrej nocy

witam melduje, ze zaraz jedziemy
zatrulam sie czyms powaznie i cala noc obejmowalam muszle, nie wiem jak dam rade na lotnisku z dzieciarami.
ja pewnie nie bede miala dostepu do netu, chociaz postaram sie. w razie spotkania zostawiam nr tel. 600111775

Witam,
tampeza szczęśliwej podróży, widze że też się potrułaś, oby szybko przeszło.

ana dzięki, lepiej, ból głowy przynajmniej minął, ale jeszcze trochę mdli :sorry:, dzisiaj chociaz tak nie wieje na dworzu to wyjdziemy na spacerek.

No dziewczyny jak ciażowe dolegliwości:-D....
agnieszka szczęśliwej podróży , co do spotkanka to odezwe sie tylko do Izki nie mam numeru:-(.
Kasia jak w Ulvik?
u mnie wipsna , ja nie moge , normalnie cudnie:tak:, chyba wybiore sie na spacerek do sopotu nad morze....:happy:

reklama
2jg5l69.jpg

Agnieszka spkojnego lotu :-)
Kaska przeprowadz sie na stale do Ulvik to bedziemy Ciebie nawiedzac raz w miesacu :tak::-D!
Natanek No Stres! ja sioe uczylam w sumie tutaj jezdzic i nie zaluje. a wiem co to sa waskie uliczki i przepasc po jednej stronie etc...tak jak Anka pisala jak najczesciej za kolko :tak:.
Kamila wspolczuje,. mi raz tej zimy samochod stanal w poprzek drogi i ni cholery nie moglam wrocic spowrotem, po kilku baaardzo stresujacych minutach w koncu sie udalo.
jestem troche zarobiona bo mam robotke u wlascicielki a dzisiaj mnie zszokowala bo umowilysmy sie na 9 na mycie okien w calej chacie a ona wychodzi z kuchni calal zaryczana i mowi ze dzisiaj nie i ze baardzo przeprasza :szok: kurcze mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo :zawstydzona/y:. Ale zaraz ide dalej pracowac bo mam drzwi do pomalowania w piwnicy stoja, wiec zakasam rekawki i lece :-p!
a wicie ze troche sie boje tego gronkowca, bo kurcze karmie piersia i moze sie przedostac do pokarmu, nie? az sie boje kupowac teraz miesa norweskiego :baffled:
Dziewczyny mam nadzieje ze dolegliwosci Wam przejda szybko :tak:
Lilus jak NAs czytasz WRACAJ DO NAS :-)!

24ymh6s.gif

Do góry