reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

my po wazeniu dzis, mamy 8kg, 500g w ciagu miesiaca, dobrze.
usmialam sie wczoraj z dziada, bo co innego mialam zrobic, a oczywiscie przyniosla to z przedszkola, bo juz od tygodnia mowi glupi bejbik, itd

reklama
no to nie źle Aga:shocked2:, mój jest na etapie , że jak nie usiądzie w autobusie to kręci afery ....i sie rzuca , no wstyd normalnie, :baffled:raz się tak bujnał na wózek , ze się przechylił i mnie pacnąl ręką w buzie i jeszcze wrzask na cały autobus...normalnie bym wysiadła , ale autobus co godzine i z rumieńcem na twarzy pojechałam...
Kasia spokojnej podróży!!!

:tak:Witajcie dziewczyny,

głowa mi dziś pęka :baffled:

Alan przysnął....

ana wielkie dzięki za dostęp do waszej galeryjki, oglądam powoli, jak skończę to postaram się wrzucić nasze foteczki.

tampeza kurcze pewnie przykro strasznie jak się takie coś słyszy od swojego słodziaka, ale to tylko dzieci i pewnie nie raz to jeszcze usłyszymy.

kasia, kama u nas przebieranie to masakra już od 2 miesięcy, co ściągnę pieluchę, to myk na brzuch i ucieka na czworaka, hihra się przy tym jak mały wariat, tak więc przebieranko na raty, na stojąco, na czworaka, w biegu, normalnie jak skończę to jestem zmachana, a po kwadransie...... znowu kupka

Super relacja ze spotkania integracyjnego, zazdroszcze, kasia Alan też w obcym miejscu nieswój, w domku zupełnie inny, taki typ, muszę z nim więcej do ludzi wychodzić, a te polskie zapasy od Ewelinki :rofl2: hhhhmmmm, nawet ogóreczki kiszone wywiozłaś:-p

Darika ja jak mam zły humor zaglądam na pierwsze stronu A , żeby sie posmaiac:-D.
ja zawsze jak w N to mnie nachodzi na ogorki i na cos swojskiego a jak już tu jestem to odpuszczam takie jedzonko:-D, a może masz w pobliżu jakis sklep co prowadza Turki:confused:, ja tam kupowałam polskie produkty:tak: a największe wzięcie miała kapusta kiszona, wtedy bigos , mniam mniam :sorry2:

No właśnie apropo tej bakterii - też to dziś czytałam. Ja właśnie od wczoraj źle się czuję. Tzn. nie mam takich objawów jak tam opisują ale czuję się jakaś taka zmęczona, mdli mnie, spac nie mogę w nocy i ogólnie brak chęci do życia a do tego ta @ na którą czekam jak na zbawienie:baffled: Idę na spacer może mi się poprawi, bo jak narazie to tylko ryczec mi się chce!

kurde bele kama czuje się tak jak ty, musze poczytać o tym, ana no niestety nie wiem gdzie tu taki sklep.

przeczytałam...

czuje się tak jak tam piszą, mdłości, pierwszego dnia biegunka, ból nadbrzusza, silny ból głowy, osłabienie, ale to jeszcze nic nie znaczy, a ja tu ciążę podejrzewam...
mam nadzieje że jutro mi przejdzie i to tylko jakaś wirusówka

Ostatnia edycja:
reklama
Darika a może my cierpimy na jakiś syndrom Norge :confused::-D
Pospacerowałam sobie troszkę i w ostatniej chwili zdążyłam przed śniegiem :baffled: Pogoda mnie dobije!!!
Na poprawę humoru zrobiłam sobie zupkę grzybową i odrazu lepiej mi na serduszku. Niunia śpi.
Idę te zdjęcia na pierwszej stronie obejrzec - może też się uśmiechnę :-)

Do góry