reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Witam niedzielnie :-)

Slonko świeci, śnieg znika :-)

kasia no w końcu się udało z tym suwaczkiem, normalnie jak jakaś blondynka.

marta za sprzątanie przeważnie dostaje tu 100-120 nok, a tym razem sprzątałam z koleżanką mieszkanie w domu starców po zmarłej babci D szefa, no i jego mama taka hojna była :-):-)

Ewelinka no szkoda że dołęk masz, oby humeorek się poprawił.

kama gratuluje rocznicy.

Wrzuciłam Alanowi mnóstwo pokrywek od słoiczków do garnka, żeby się chwilkę zajął, no i dałam rade post napisać bez wrzasku :)

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu o pieluszkach dla chłopców i dziewczynek to słyszałam. Ale to chyba są już te większe rozmiary z tego co się orientuje. A kotek to faktycznie spory:szok:
Marta ja jak chodziłam w listopadzie do takiej babki na sprzątanie to 200 na godzinę płaciła.
Kingula masz rację z tymi spacerkami. Zawsze jest z kim wyjśc do kogo się odezwac... ale ile ja bym czasem oddała, żeby sobie w spokoju z brzuszkiem poleżec:rolleyes:

Uciekam bo moja Gwiazdeczka z drzemki się przebudziła i papu się domaga.
Do później

Kamila te pieluszki-majtki så oznaczone na paczkach naisem UP&GO. ja ososbiscie ich nie cierpie bo jak jest qpal to w zaleznosci od konsystencji albo wypada albo sie przy sciåganiu po nogach Malej rozmazuje..:wściekła/y: wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy!! mam nadzieje ze milo i romantycznie spedzicie razem ten dzien..:rolleyes: a jesli chodzi o wczorajszå "godzine bez swiatla" to jaja jak berety!! ja nic nie wiedzialam ze bedzie taka akcja. akurat wracalam do domu i u nas zawsze swieci sie cala gora tam gdzie så stoki narciarskie a wczoraj wjezdzam i wiocha normalnie bez swiatla, i ciemiej ogolnie i pierwsze co pomyslalam ze albo juz Hovden nie ma albo swiatlo wylåczyli - jakas awaria!! :-D jakbym wiedziala to ostatniå godzine bez swiatel bym jechala!!! buahahahahahahahahaha!!! :))))))

moja Emma wlasnie usnela. lece szybko pod prysznic i plasterek (antykoncepcyjny) co zakupikam w KRS przyklejac!! :-D a potem zdam Wam relacje jak bylo na wiecu Mamusiek z BB!! Iza, Ewelina i niunia!! bøjcie sie dziewczyny bo Wam normalnie tak zadki obrobie ze hej!!! :-D

Ostatnia edycja:
plonskasia opowiadaj ze szczegółami :tak:

Ja nie słyszałam o tej akcji godzina bez światła :confused:

Właśnie farbe nałożyłam na włoski, mam nadzieje że Alan jeszcze pośpi i da mi w spokoju zmyć.

Kasia to obrabiaj obrabiaj:-D, Darika a ty jaki kolorek?
Kamilko najlepsze gratulacje...100lat w szczęściu...
śliczne zdjęcie:tak:
4u
98d8g0.jpg

Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

Kacha czekamy na relacje
Darika jaki kolorek nałożyłaś :confused:
Moje też już się proszą o farbę, bo odrosty straszne ale już poczekam za tydzień w Polsce do fryca się wybieram.
Apropo antykoncepcji - też już się zbieram z tym jakiś czas, żeby iśc do gina po jakieś tabletki i zebrac się nie mogę. A @ jak nie było tak nie mam:baffled: Już tydzień się opóźnia:szok: Mam nadzieję, że to opóźnienie z powodu zmiany klimatu:sorry2:

oj widze, że nie tylko ja mam problem z wlosami ,ja na pół głowy mam oddrosty , ale nic nie robie bo chce dopiero na wesele coś zapodac , jeszcze nie wiem co , ale poczekambo to jeszcze miesiąc

A kolorek od 4 lat ten sam złoty brąz.

Tak mówicie o antykoncepcji a mi wczoraj i dziś strasznie mdli, co zjem to niedobrze :sorry2:, mysle że szanse na dzidzie raczej marne, raczej jakaś niestrawność, a @ miałam jeden półtora miesiąca temu ale wiem że jak sie karmi to troche trwa nim się wyreguluje, no nie? Drugą dzidzie to bym chciała, ale troszkę później, jeszcze nie mam siły na dźwiganie brzuszka ;-), no i nie wiem czy bym się czuła pewnie prowadząc ciążę tutaj, ja taka panikara :szok:

reklama
Kamila Najlepszego
2lveav6.gif

Anka kolorek niewypal, bo chcialam cos pomiedzy jasnym a ciemnym blondem :zawstydzona/y: a spowrotem ma bigos na glowie:sorry2: czekam i pofarbuje sobie pozniej na jakis braz bo nie wyrobie normalnie :)wściekła/y:)
ale sliczny kociu:-):-):-), taaaaak bym go wyglaskala :tak::-D
a my chcielismy wczoraj wylaczyc swiatlo na godzine ale zapomnielismy:sorry2:
Kaska normalnie :-D:-D:-D no bez swiatel to byc daleko nie dojechala :-D
Kinga zobaczysz czs szybko leci i ani sie obejzysz a maluszek bedzie juz na swiecie :tak:
ide posprzatac po wczorajszych baletach ;-)

Do góry