reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Dziewczyny ja w sobote lece do Pl na swieta :-):-):-):-)

i chcialabym zyczyc wszytskim mama Radosnych
pogodnych
rodzinnych i magicznych
Swiat Bozego Narodzenia:-):-):-)!!!!!

A w Nowym 2008 Roku szczescia rodzinnego i pomyslnosci....

Do Siego Roku dziewczyny;-)!

reklama
i dołaczam oczyiscie do życzen-------------------ZDROWYCH, POGODNYCH ŚWIAT BOZEGO NARODZENIA, ORAZ SPELNIENIA MARZEN W NADCHOZACYM ROKU!

PS. i spotkania , poznania sie in real:)

ale tu cisza....................................czyzby wszystkie mamy z Man wyjechały..powróciły do Polski:-D

Hej

Wszystkiego dobrego w Nowym Roczku:tak:

Ojjj strasznie tu cichutko, myskalam ze jak mnie tu 2 miesiace nie bylo to bede czytac cala noc:confused: No ale juz ja was rozkrece:-D

Ja jeszcze w Polandzie ale 31 wracam i zaczynam nawowywac wszystkie mamusie z dzieciaczkami i mamusie z brzuszkami do SPOTKANIA! Trzeba sie wreszcie spotkac. Koniec z planowaniem - trzeba sie po prostu spotkac. Ja i Julka chcemy was wreszcie zobaczyc i usciskac (mozliwe ze Julka w ramach usciskow chce liznac wsze policzki, hihi, bo juz nic nie oszczedza - wszystko pcha do buzki).

pozdrawiamy Was bardzo goraco i bedziemy juz zagladac codziennie.
mam nadzieje ze mamusie znowu zaczna cos pisac bo strasznie jestem ciekawa co u was i maluszkow.
No i prosze bardzo o foteczki, duzo foteczek:tak:

Rusalka , Klaudia to juz pannica. No i choinka pierwsza klasa.

Dorin, nie moge uwierzyc ze syneczek to juz taki duzy chlopczyk. Twoja dwojeczka prezentuje sie swietnie.

Neeta, oj Daria urosla. No i jak ze wracamy niedlugo to szykuj sie na odwiedzinki. Jak sie tylko ulokujemy w nowym domku to Was odwiedzimy, wiec szykuj herbatke:tak:

Ja jeszcze w Polandzie ale 31 wracam i zaczynam nawowywac wszystkie mamusie z dzieciaczkami i mamusie z brzuszkami do SPOTKANIA! Trzeba sie wreszcie spotkac. Koniec z planowaniem - trzeba sie po prostu spotkac. Ja i Julka chcemy was wreszcie zobaczyc i usciskac (mozliwe ze Julka w ramach usciskow chce liznac wsze policzki, hihi, bo juz nic nie oszczedza - wszystko pcha do buzki)

A czy te bez brzuszków i bez maluszków mągą być:confused::confused::confused:

Pewnie ze tak:-) Im wiecej tym lepiej. Wszyscy mile widziani, tatusiowie, znajomi....:-D
Pewnie bedzie problem z terminem, ale jak trzeba bedzie to sie spotkam z kazdym osobno, hihi.

reklama
Ewiki - dziekujemy za komplementy;-)..Twoja Panna tez pieknie Ci rosnie!
Co do spotkania - NAWOŁUJE - czyli jestem jak najbardziej za(szczegolnie, ze ja np. tu w uk bzikuje i odliczam dni do powrotu...a to nie bedzie tak predko:baffled:wiec chciałabm by czas tu spedzony upłynał jak najmilej:tak:

Pandorko - oczywiscie, ze jestes baaardzo baardzo mile widziana- ba - nie wyobrazam soebie by mogło Cie zabraknac na spotkaniu:tak:

Eternity - zagladasz tu czasem ???..cos sie zgadac nie mozemy:baffled:

Do góry