reklama
i powyzej roku tez..Klaudia ma za darmo leki ..m.in. oilantum tezAnia oczywiscie mozesz kupic Oilatum bez recepty ale jesli masz recepte to nie musisz wtedy placic, dzieci do 1 roku zycia wszystko maja za darmo, ale o tym pewnie juz wiesz :-)
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Witam jako pierwsza w 2008 roku!!!
ewiki
Fanka BB :)
Hej
Wszystkiego dobrego w Nowym Roczku
Ojjj strasznie tu cichutko, myskalam ze jak mnie tu 2 miesiace nie bylo to bede czytac cala noc No ale juz ja was rozkrece
Ja jeszcze w Polandzie ale 31 wracam i zaczynam nawowywac wszystkie mamusie z dzieciaczkami i mamusie z brzuszkami do SPOTKANIA! Trzeba sie wreszcie spotkac. Koniec z planowaniem - trzeba sie po prostu spotkac. Ja i Julka chcemy was wreszcie zobaczyc i usciskac (mozliwe ze Julka w ramach usciskow chce liznac wsze policzki, hihi, bo juz nic nie oszczedza - wszystko pcha do buzki).
pozdrawiamy Was bardzo goraco i bedziemy juz zagladac codziennie.
mam nadzieje ze mamusie znowu zaczna cos pisac bo strasznie jestem ciekawa co u was i maluszkow.
No i prosze bardzo o foteczki, duzo foteczek
Wszystkiego dobrego w Nowym Roczku
Ojjj strasznie tu cichutko, myskalam ze jak mnie tu 2 miesiace nie bylo to bede czytac cala noc No ale juz ja was rozkrece
Ja jeszcze w Polandzie ale 31 wracam i zaczynam nawowywac wszystkie mamusie z dzieciaczkami i mamusie z brzuszkami do SPOTKANIA! Trzeba sie wreszcie spotkac. Koniec z planowaniem - trzeba sie po prostu spotkac. Ja i Julka chcemy was wreszcie zobaczyc i usciskac (mozliwe ze Julka w ramach usciskow chce liznac wsze policzki, hihi, bo juz nic nie oszczedza - wszystko pcha do buzki).
pozdrawiamy Was bardzo goraco i bedziemy juz zagladac codziennie.
mam nadzieje ze mamusie znowu zaczna cos pisac bo strasznie jestem ciekawa co u was i maluszkow.
No i prosze bardzo o foteczki, duzo foteczek
ewiki
Rusalka , Klaudia to juz pannica. No i choinka pierwsza klasa.
Dorin, nie moge uwierzyc ze syneczek to juz taki duzy chlopczyk. Twoja dwojeczka prezentuje sie swietnie.
Neeta, oj Daria urosla. No i jak ze wracamy niedlugo to szykuj sie na odwiedzinki. Jak sie tylko ulokujemy w nowym domku to Was odwiedzimy, wiec szykuj herbatke
Dorin, nie moge uwierzyc ze syneczek to juz taki duzy chlopczyk. Twoja dwojeczka prezentuje sie swietnie.
Neeta, oj Daria urosla. No i jak ze wracamy niedlugo to szykuj sie na odwiedzinki. Jak sie tylko ulokujemy w nowym domku to Was odwiedzimy, wiec szykuj herbatke
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja jeszcze w Polandzie ale 31 wracam i zaczynam nawowywac wszystkie mamusie z dzieciaczkami i mamusie z brzuszkami do SPOTKANIA! Trzeba sie wreszcie spotkac. Koniec z planowaniem - trzeba sie po prostu spotkac. Ja i Julka chcemy was wreszcie zobaczyc i usciskac (mozliwe ze Julka w ramach usciskow chce liznac wsze policzki, hihi, bo juz nic nie oszczedza - wszystko pcha do buzki)
A czy te bez brzuszków i bez maluszków mągą być
ewiki
Pewnie ze tak:-) Im wiecej tym lepiej. Wszyscy mile widziani, tatusiowie, znajomi....
Pewnie bedzie problem z terminem, ale jak trzeba bedzie to sie spotkam z kazdym osobno, hihi.
Pewnie bedzie problem z terminem, ale jak trzeba bedzie to sie spotkam z kazdym osobno, hihi.
reklama
Ewiki - dziekujemy za komplementy;-)..Twoja Panna tez pieknie Ci rosnie!
Co do spotkania - NAWOŁUJE - czyli jestem jak najbardziej za(szczegolnie, ze ja np. tu w uk bzikuje i odliczam dni do powrotu...a to nie bedzie tak predkowiec chciałabm by czas tu spedzony upłynał jak najmilej
Pandorko - oczywiscie, ze jestes baaardzo baardzo mile widziana- ba - nie wyobrazam soebie by mogło Cie zabraknac na spotkaniu
Eternity - zagladasz tu czasem ???..cos sie zgadac nie mozemy
Co do spotkania - NAWOŁUJE - czyli jestem jak najbardziej za(szczegolnie, ze ja np. tu w uk bzikuje i odliczam dni do powrotu...a to nie bedzie tak predkowiec chciałabm by czas tu spedzony upłynał jak najmilej
Pandorko - oczywiscie, ze jestes baaardzo baardzo mile widziana- ba - nie wyobrazam soebie by mogło Cie zabraknac na spotkaniu
Eternity - zagladasz tu czasem ???..cos sie zgadac nie mozemy
Podziel się: