reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Witajcie dziewczyny;-) mam pytanie czy któraś z was stosowała jakąś maść rozgrzewającą dla swojej dzidzi kupioną tutaj ale nie (WICK) jak tak to podajcie nazwę. Moja Zuza jest taka chora w sumie pierwszy raz, tak się morduje bidulka a ja z nią bo też mnie wzieło:-( macie jakieś czarodziejskie sposoby na przeziębienie?
pozdrawiam was serdecznie...

reklama
Neeta - dzięki za pocieszenie a miałam nadzieję, że to ślinienie skończy się niebawem a tu cóż słyszę, że to może być tak długo?!:-( Ale fajnie, że napisałaś o różnych maściach.

Aniu - ta maść rozgrzewająca to MILD VAPOUR RUB 3 MONTHS PLUS firmy Boots naprawdę działa jak olejek kamforowy, ja moją Nati smarowałam jak była chora i pomogło. ie martw się tak bardzo tym katarkiem i kaszlem to nie jest od razu koniec świata ;-) Zdrowiejcie dziewczyny i musimy się spotkać bo widziałyśmy się już tak dawno. Ciekawe jaka różnica będzie między naszymi dziewczynkami (moja Nati waży 8 kg, mój mały klopsik)?!

Klaudii na wszystko faktycznie pomaga paracetamol w plynie...a na katar nasivin, woda morska i masc majerankowa.

Zuziu - zdróweczka kochana Ci zyczymy ...i do rychłego zobaczenia!:tak:

Kochane dziewczyny ślicznie Wam dziękuje za wsparcie i sposoby leczenia. Smaruje Zuzię tą maścią Sylwia, maścia majerankową smaruje pod noskiem, podawałam jej też syrop na kaszel i katar ale wydaje mi się, że przeziębienie musi troche potrwać . Choć wybieram się do lekarza zobaczymy co powie bo bardzo martwi mnie straszny syczący kaszel.... ale bądzmy dobrej myśli bo nie moge się doczekać spotkania z Wami !!!!

Pozdrawiam was serdecznie

Witam wszystkie mamusie.Mam takie małe pytanko 27 lutego mam spotkanie z położną kazała wybrać szpital w którym bende chciała rodzić czy któraś z was mogła by mi poradzić który jest dobry? no i coś na mdłość mam je cały czas tragedia z góry dziekuję

jeżeli kiedykolwiek uda mi się zaciążyć, to na 100% wybiorę szpital Salford Royal Hospital Stott Lane M6 8HD, a to dlatego, ze właśnie tam pracuję ;-)

Witam mamy z Manchesteru:tak:ja obecnie mieszkam w Polsce ale myslimy nad wyjazdem do Angli,otoz nasza kuzynka za miesiac wyjezdza do Manchesteru no i chcialabym sie dowiedziec jak wyglada zycie oraz sytuacja z praca?czy ogolnie zycie jest drogie?
i ile mniej wiecej kosztuje mieszkanie 3 pokoje no moga byc 2 plus oplaty
i czy jest problem ze znalezieniem pracy jesli angielski znamy w stopniu podstawowym a raczej cienkim:wściekła/y:chodzi o prace dla meza np.w budowlance lub gdziekolwiek np.gdzies na magazynach czy jakies hali produkcyjnej.Mamy 2 dzieci wiec ja narazie bylabym w polsce poki maz by nie znalazl mieszkania i odlozylby troszke kasy.No i jak wyglada pomoc socjalna chodzi mi o jakies zasilki na dzieci itp.
Prosze o rady na ten temat z gory dziekuje pozdrawiam

Czy to nie ostatnio w TV mowili ze w Salford Hospital nie przyjmuje wiecej kobiet rodzacych bo kilkoro dzieci mialy fungus innfection???!!! wiec ja nie polecam tego szpitala! ja rodzilam w Trafford General i bylam bardzo zadowolona:)
pozd Magda

reklama
Do góry