reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olis bardzo chętnie przyłącze sie do Was na pogaduchach mam z zagranicy, jeśli tylko moja mała maruda mi na to pozwoli. Ostatnio ma chyba troche gorsze dni, bo wiecznie wisialaby na cycu.
Ja mieszkam na Chelsea. Jesli któraś z mam mieszka w okolicach, to bardzo chętnie umówilabym się na wspólny spacerek, bo samej trochę nudno.
Pozdrawiam

reklama
Mala Mi- kochana wskakuj szybciutko na watek MAMY Z UK bo na tym tylko umawiamy sie na spotkania a na tamtym cala pogaducha sie rozgrywa he he ja mieszkam na west kensington czyli bardzo blisko a twoja niunia przecudna :tak:

podaje ci link Mamy z U.K

no mala mi jesli chodzi o mnie to mamy kawalek ja mieszkam na kilburn ale jak masz ochote to mozemy sie umowic i spotkac!!!!chyba ze wolisz grupowe spotkanko????

no nie ale mnie ominelo!!!!!!!
czyli spotkanie odbylo sie w miejscu przeznaczonym do zabaw dla dzieci
he he he pan prezes musial byc zawiedziony:elvis: lol
no to kiedy nastepne???????

ja sie pisze na kazda pore - moze nawet w tym tygodniu
musimy sie zobaczyc i to jak najszybciej

czekam na propozycje

ps moze spotkamy sie u mnie w chacie i zrobimy spotkanko przedswiateczne
ps nie mam tylu zabawek he he he

ja sie pisze tylko kiedy gdzie i o ktorej????
a po drugie Evoska pomiescisz tylu ludu??

bardzo by bylo milo znowu sie zobaczy,wiec na kiedy szukujemy nasptene spotkanie????????

U Evoski???!!!!!!Woooo czemu nie ja nasz zaprasza,fajniascie:-) :-) :-) och to bedzie przedszkole:-)

My rowniez z przyjemnoscia sie wybierzemy,milo byloby zobaczyc nowiutkie malenstwa na zywo,co za slodkie cukiereczki.Tylko czy Ewciu jestes pewna ze zniesiesz tyle kobiet a co wiecej tyle dzieciaczkow w swoim domciu,po naszym wyjsciu moze nie wygladac juz tak samo.

hej mamusie :-)

tez bym bardzo chciala uczestniczyc:-)
:-)w takim wspolnym spotkaniu , bo jeszcze nigdy nie mialam okazji....

reklama
e tam lepiej ciasnop ale wlasno!!!
po ostatnim spotkaniu u Pana Prezesa wole nie ryzykowac z Poskiem
bo jak moj mamy sie Panu Prezesowni niespodoba to bede sie bic he he he:elvis:

musimy tylko omowic szczegoly typu co zjesc bo.....
gotowala z karty menu nie bede :-)
Kallusia wybij sobie z glowy pierogi nie ukleje i koniec he he he

mozemy tak po Polsku zorganizowac male party
kazdy cos przyniesie i bedzie wesolo
co Wy na to????
przynajmniej nie bedziemy sie czuly skrepowane
czy cycka pokazac czy pieluche zmienic
ps
po adres na gg9172776
buziaki
ps2
kazda mama niech sie czuje zaproszona i nie pyta wiecej czy moze!!!!
:nerd:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.