reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ojejku, ja dopiero dzisiaj tutaj zajrzalam, a juz tyle zdjec!:-)
bardzo milo bylo i ciesze sie, ze was poznalam:-)
chociaz musze przyznac, ze troszke dziwnie sie czulam, bo wlasciwie kazda z dzieciaczkiem, a po mnie nawet nie widac, ze w ciazy jestem...:-(
poza tym w wiekszosci jednak sie znalyscie...no ale mysle, ze z kazdym kolejnym spotkaniem bedzie lepiej:-)

reklama
Tigge nic sie nie martw,na nastepnym spotkaniu bedzie cos widac i z czasem poznamy sie lepiej,wierze,ze ciezko tak dolaczyc do grupy,gdzie wiekszosc ma juz swoje pochiechy,ale na pewno Z Majeczka moglyscie troszke pogadac o ciazy,kolene spotkanie jak bedzie na pewno wkreciesz sie w nasza paczke bez problemu i zagamay cie na smierc:-) ;-) :-)

Witam sie dopiero dzisiaj!

Dziewczyny dziekuje za mile spotkanie, mimo spoznienia bawilysmy sie swietnie a Ula to chyba bardziej, zdjecia przecudowne, ja tylko musze scignac mezulka i tez wrzuce kilka fotek.

Maxinko Niunieczka pieknie ci rosnie oby tak dalej, teraz to musisz uwazac bo juz sie chlopcy do roboty zabieraja:-)

Anulka99 zapomialam twojego nr. telefonu, wyslij mi malika, myszka przekochana, przesliczna i kocham ja mocno, caluski dla Lukaszka,aaa znowu zapomnialam ksiazeczki;-)

Anetko twoj Pati to dopiero przystojniak, te jego piekne oczka...achchchch!
Tiggerku kochany nic sie nie martw nastepnym razem sie zajmiemy toba porzadnie:-D;-)

Majeczko mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz, co?Przepraszam cie to mialo byc takie zazartowanie:-);-), az mi glupio teraz:zawstydzona/y:

maxin ma racje tigger ja tez bylam pierwszy raz i tez mi bylo dosc dziwnie,nie przejmuj sie na nastepym spotkaniu z pewnoscia bedzie nam razniej a twoj brzuszek no no......... kto wie moze bedzie ogromniasty jak balon,trzymaj sie i daj znac co bedzie bo z tego co pamietam to wizyta zaraz na poczatku listopada

olis - to razniej juz mi teraz, ze nie bylam jedyna:-)a scan 7 listopada i oczywiscie dam znac i na pewno zamieszcze zdjecie:-)

Tigger- nic sie nie martw kochana za pierwszym razem moze nie czulas sie jeszcze swojsko ale czym wiecej bedziemy sie spotykac tym bardziej poznawac, i brzusio urosnie na 100%:tak: , czekamy na foteczki ze scanu:tak:
i pisz do nas wiecej na glownym watku, jak sie czujesz wszystko by my takie paplaczki jestesmy bynajmniej ja:eek: jak masz ochote no na gg zawsze tz mozemy poplotkowac:-)

m@dziolek- kochana ja nic nie rozumiem za co ja mialabym sie n ciebie gniewac:eek:, chybaze czegos nie doslyszalam:-D , nic sie nie martw wszystko jest ok

spotkania sa superasne i strasznie je lubie i czuj wie w waszym towarzystwie swietnie, pewnie jak moja malenka sie urodzi to ominie mnie spotkano bo mysle ze 2 miesiace to minimum na takie spotkanie

ok buziaki papa

Tigger, Olis ja tez bylam pierwszy raz na spotkanku mamus z Londka :-) Rzeczywiscie zawsze tak jest, ze ciezko dolaczyc do grupy :tak: ale mamusie z uk sa takie superasne, ze latwo sie zaklimatyzowac ;-) I juz nie moge sie doczekac nastepnego spotkanka, koniecznie musi byc przed 7 grudnia bo wtedy jedziemy do Polski :-)

anetka ty tez bylas pierwszy raz naprawde,myslalam ze ty to juz zaawansowana forumiczka jestes :happy: :happy: :happy: no wlasnie musimy zrobic spotkanko przed grudniem bo ja tez jade do polski,

reklama
m@dziolek ale ja smiesznie wyszlam lekko zaskoczona czy co ha ha ale sie usmialam za to dziewczyny slicznie

dla mnie moze byc blizej grudnia to bede miala szanse przybyc z malutka ale jak mnie jakies ominie to nic sie nie stanie

PAPA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.