- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
L
lwica
Gość
Evoska to sie okaze,po spotkaniu moze stwierdzisz ze nigdy wiecej,moze byc glosno.
Maxim dla nas kazda prawie data dobra,moze kiedy Evosce bedzie pasowalo,my mozemy p[ojawic sie nawet w srodku tygodnia.
Maxim dla nas kazda prawie data dobra,moze kiedy Evosce bedzie pasowalo,my mozemy p[ojawic sie nawet w srodku tygodnia.
A
anulka99
Gość
dziewczyny jak chcecie to ja moge upiec jakies cicho , co ???
A
*Anetka*
Gość
My tez bardzo chcielibysmy uczestniczy w kolejnym spotkanku No ostatnim bulo suuuuuuuuper :-) Jesli bedzie przed 7 grudnia to jestesmy chetni, bo pozniej to juz Polska Placka nie upieke bo napewno pozniej nikt nie chcialby go jesc No ale jakies przekaski czy salatki to moge upichcic
proponuje zrobic liste,
w domu mam 8 krzesel
jesli bedzie wiecej chetnych sila rzeczy
bedziemy musialy zorganizowac spotkanie
w publicznym miejscu
zazwyczaj spotkania nie byly tlumne i o ile pamietam
najwiecej nas bylo 7
nie bralam jedak pod uwage tego
ze nasze forum sie rozmnaza;-)
jesli bedzie wiecej chetnych
poprostu zmienimy miejsce
bo przeciez to nie o miejsce chodzi
a o mile towarzystwo
no to zaczynam liste
evoska+rocco;-)
w domu mam 8 krzesel
jesli bedzie wiecej chetnych sila rzeczy
bedziemy musialy zorganizowac spotkanie
w publicznym miejscu
zazwyczaj spotkania nie byly tlumne i o ile pamietam
najwiecej nas bylo 7
nie bralam jedak pod uwage tego
ze nasze forum sie rozmnaza;-)
jesli bedzie wiecej chetnych
poprostu zmienimy miejsce
bo przeciez to nie o miejsce chodzi
a o mile towarzystwo
no to zaczynam liste
evoska+rocco;-)
M
maja33
Gość
evoska+rocco
maja+ marta
ja sie pisze na kazda date tylko nie moge od 8-12grudnia bo beda chrzciny malej , i miejsce jakie wybierzecie , jesli bedzie u Evoski to ja tez co przyniose do jedzonka
maja+ marta
ja sie pisze na kazda date tylko nie moge od 8-12grudnia bo beda chrzciny malej , i miejsce jakie wybierzecie , jesli bedzie u Evoski to ja tez co przyniose do jedzonka
I
Ivonek
Gość
I ja chetnie dolacze sie do listy.Tylko u mnie data ma znaczenie bo jestemy zalezne od naszego tatuska bo musi nas zawiezc na spotkanie.
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
A
anulka99
Gość
ja tez sie pisze
anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia[/quote]
anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia[/quote]
reklama
Witam londynskie mamusie. Ja też bardzo chętnie spotkam się z Wami, bo niestety nie mam tu zadnych znajomych i trochę czuję się osamotniona. Generalnie jeśli chodzi o termin to jest mi obojętny, a miejsce to wolałabym zeby spotkać się gdzies w centrum jeśli to mozliwe (będę musiała dojechac autobusem, bo na wielu stacjach metra nie ma wind, a mój wózek nie należy do najlżejszych .... a wiadomo jak się jezdzi po Londynie autobsami, nie chce spędzic w nich pól dnia) Dopisuję się w takim razie do listy:
anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
Pozdrawiam Marta
anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
Pozdrawiam Marta