reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lwica - kochanie ja mam nadziejee ze po wyjsciu bedzie lepiej a nie gorzej he he he :laugh2:

reklama
Ja bardzo chetnie przyniose jakas salatka:-)
A KIEDY CHIALY BYSCIE ZORGANIZOWAC TO SPOTKANIE????????????

Evoska to sie okaze,po spotkaniu moze stwierdzisz ze nigdy wiecej,moze byc glosno.

Maxim dla nas kazda prawie data dobra,moze kiedy Evosce bedzie pasowalo,my mozemy p[ojawic sie nawet w srodku tygodnia.

My tez bardzo chcielibysmy uczestniczy w kolejnym spotkanku :tak: No ostatnim bulo suuuuuuuuper :-) Jesli bedzie przed 7 grudnia to jestesmy chetni, bo pozniej to juz Polska :tak: Placka nie upieke bo napewno pozniej nikt nie chcialby go jesc :laugh2: No ale jakies przekaski czy salatki to moge upichcic :happy:

proponuje zrobic liste,
w domu mam 8 krzesel
jesli bedzie wiecej chetnych sila rzeczy
bedziemy musialy zorganizowac spotkanie
w publicznym miejscu:-D

zazwyczaj spotkania nie byly tlumne i o ile pamietam
najwiecej nas bylo 7
nie bralam jedak pod uwage tego
ze nasze forum sie rozmnaza;-)
jesli bedzie wiecej chetnych
poprostu zmienimy miejsce:elvis:
bo przeciez to nie o miejsce chodzi
a o mile towarzystwo
no to zaczynam liste

evoska+rocco;-)

evoska+rocco
maja+ marta

ja sie pisze na kazda date tylko nie moge od 8-12grudnia bo beda chrzciny malej:tak: , i miejsce jakie wybierzecie:tak: , jesli bedzie u Evoski to ja tez co przyniose do jedzonka:tak:

I ja chetnie dolacze sie do listy.Tylko u mnie data ma znaczenie bo jestemy zalezne od naszego tatuska :tak: bo musi nas zawiezc na spotkanie.

evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia

ja tez sie pisze:tak:

anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia[/quote]

reklama
Witam londynskie mamusie. Ja też bardzo chętnie spotkam się z Wami, bo niestety nie mam tu zadnych znajomych i trochę czuję się osamotniona. Generalnie jeśli chodzi o termin to jest mi obojętny, a miejsce to wolałabym zeby spotkać się gdzies w centrum jeśli to mozliwe (będę musiała dojechac autobusem, bo na wielu stacjach metra nie ma wind, a mój wózek nie należy do najlżejszych .... a wiadomo jak się jezdzi po Londynie autobsami, nie chce spędzic w nich pól dnia) Dopisuję się w takim razie do listy:

anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka

Pozdrawiam Marta

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.