reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
*anetka*+pati (do 7 grudnia :)

reklama
wiec i ja sie dopisuje:

anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
maxin+Natalka

na kiedy sie umawiamy?????

Widze, ze szykuje sie kolejne spotkanko, tylko nie wiem czy sie zmiescimy. Poki co chetnie wpisuje sie na liste:)

anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
maxin+Natalka

magda+Olivcia

a moze zrobimy mala rocznice, bo to prawie rok bedzie z naszymi spotkaniami i moze umowmy sie na nastepna sobote 02.12, na 11, co:confused::confused::confused::confused:

Nie ma sprawy ja jestem za 2.12 tylko gdzie :confused: Co wy na to zeby znowu udac sie do Blue Kangaroo, maluszki beda mialy gdzie pobrykac, no i cos zjesc mozna :-) Tylko moze ktos, kto mieszka blisko podszedlby tam zarezerwowac stoliki :confused: bo ostatnio byl problem z nimi :tak: Co wy na to mamuski :confused: :laugh2:

Co wy na to zeby znowu udac sie do Blue Kangaroo, maluszki beda mialy gdzie pobrykac, no i cos zjesc mozna :-) Tylko moze ktos, kto mieszka blisko podszedlby tam zarezerwowac stoliki :confused: bo ostatnio byl problem z nimi :tak: Co wy na to mamuski :confused: :laugh2:

Anetko czy to chodzi o tą restaurację : Kids' parties – Great food, great fun! The Blue Kangaroo, Chelsea bo jesli tak tak to ja mogę podejsc i zarezerwować stoliki, bo mam blisko, tylko muszę wiedziec na ile osób i kiedy. Czekam więc na wytyczne, czy wszystkim pasuje czas i miejsce czyli 2 grudnia restauracja Blue Kangoo.
Pozdrawiam Marta

Witam mamusie
Co z tym spotkaniem ?? Nikt nic nie pisze i nie wiem czy i gdzie się odbędzie. Czy mam rezerwować stoliki w Blue Kangoo ?? Na ile osób ??
No i czy na najbliższą sobote na 11.00 ??

ja w ta sobote nie dam rady bo robie male przyjecie urodzinowe,ale jak by tak w piatek zorganizowac nasze spotkanie??????????

co wy na to????????

ja tez sie pisze...

anulka99+lukasz+olenka
evoska+rocco
maja+ marta
ivonek+julcia
mała mi+agatka
maxin+Natalka
magda+Olivcia
olis+oliwier

reklama
Dziewczyny mi w piatek pasuje, ale nie bedzie nas bo Julinek kaszle i ma gilusy w nosku.
Bawcie sie dobrze kobietki ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.