reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie. WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU! Jestem mamą 5miesięcznego synka,mieszkam na Leytonstone. Szukam koleżanek na kawkę. :-)

reklama
Hello :)

Jestem Mamą 3 letniego Urwiska.
W Anglii jesteśmy od miesiąca, Mieszkamy na Streatham Hill.
Chętnie poznam inną mamuśke mieszkającą w pobliżu :)))))

Witam was wszystkich :-)
Mam pytanie odnośnie polskiej cukierni w Londynie... czy któraś korzystała?
Próbuję znaleźć adres jakiś , ale coś mi nie wychodzi, chciałabym zamówić tort na urodziny.

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się kto troszkę mi pomoże :-D

Z góry dziękuję.
pozdrawiam! ;-)

ja zamawialam dla mojej malej tort przez sklep internetowy ,,bocian,, tam jest opcja cukiernia i masz do wyboru ciasta i torty
ale tym razem upiekę sama , nie ma to jak domowy tort w którym wiesz co jest.
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
hej
widze ze tu ostatnio biuro ogloszen :)
co tam u was dziewczyny? wreszcie sie doczekalismy sniegu, co? moi chlopcy wczoraj szaleli na sankach, lepilismy balwany i generalnie zachwyceni, dzisiaj od rana na sankach usadowieni juz czekali i nieco zawiedzeni, ze sniegu nie ma :-D
poza tym u nas ostatnio spokojnie, jakos leci, odpukac wszyscy zdrowi. wierka, wyslalas juz te dokument o paszport?

Witam wszystkie mamy. Jestem tutaj nowa wlasnie sie zarejestrowalam. Mam na imie Iza i jestem mama 3 letniego Kuby. Mieszkamy na Canning Town. Czytalam kilka postow mam ktore mieszkaja tutaj niedaleko. Fajnie byloby poznac kogos nowego, wybrac sie rzazem na spacer, kawke, czy pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi.:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.