- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej jestem mamą 10 miesięcznego chłopca i mieszkam dwie stacje od ciebie, w Stratford jeśli masz ochotę sie spotkać daj znać na mój adres emailowy iwona183@googlemail.com
pozdrawiam
pozdrawiam
Hello
Jestem Mamą 3 letniego Urwiska.
W Anglii jesteśmy od miesiąca, Mieszkamy na Streatham Hill.
Chętnie poznam inną mamuśke mieszkającą w pobliżu ))))
Jestem Mamą 3 letniego Urwiska.
W Anglii jesteśmy od miesiąca, Mieszkamy na Streatham Hill.
Chętnie poznam inną mamuśke mieszkającą w pobliżu ))))
kingusia1991
Fanka BB :)
Witam was wszystkich :-)
Mam pytanie odnośnie polskiej cukierni w Londynie... czy któraś korzystała?
Próbuję znaleźć adres jakiś , ale coś mi nie wychodzi, chciałabym zamówić tort na urodziny.
Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się kto troszkę mi pomoże
Z góry dziękuję.
pozdrawiam! ;-)
Mam pytanie odnośnie polskiej cukierni w Londynie... czy któraś korzystała?
Próbuję znaleźć adres jakiś , ale coś mi nie wychodzi, chciałabym zamówić tort na urodziny.
Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się kto troszkę mi pomoże
Z góry dziękuję.
pozdrawiam! ;-)
ja zamawialam dla mojej malej tort przez sklep internetowy ,,bocian,, tam jest opcja cukiernia i masz do wyboru ciasta i torty
ale tym razem upiekę sama , nie ma to jak domowy tort w którym wiesz co jest.
pozdrawiam
ale tym razem upiekę sama , nie ma to jak domowy tort w którym wiesz co jest.
pozdrawiam
Ostatnia edycja:
witam
Jestem mama 21 miesiecznej JULKI mieszkamy na wembley park .
szukamy towarzystwa mieszkajacego bliko nas pozdrawiamy
Jestem mama 21 miesiecznej JULKI mieszkamy na wembley park .
szukamy towarzystwa mieszkajacego bliko nas pozdrawiamy
summersun
Aktywna w BB
hej
widze ze tu ostatnio biuro ogloszen
co tam u was dziewczyny? wreszcie sie doczekalismy sniegu, co? moi chlopcy wczoraj szaleli na sankach, lepilismy balwany i generalnie zachwyceni, dzisiaj od rana na sankach usadowieni juz czekali i nieco zawiedzeni, ze sniegu nie ma
poza tym u nas ostatnio spokojnie, jakos leci, odpukac wszyscy zdrowi. wierka, wyslalas juz te dokument o paszport?
widze ze tu ostatnio biuro ogloszen
co tam u was dziewczyny? wreszcie sie doczekalismy sniegu, co? moi chlopcy wczoraj szaleli na sankach, lepilismy balwany i generalnie zachwyceni, dzisiaj od rana na sankach usadowieni juz czekali i nieco zawiedzeni, ze sniegu nie ma
poza tym u nas ostatnio spokojnie, jakos leci, odpukac wszyscy zdrowi. wierka, wyslalas juz te dokument o paszport?
Witam wszystkie mamy. Jestem tutaj nowa wlasnie sie zarejestrowalam. Mam na imie Iza i jestem mama 3 letniego Kuby. Mieszkamy na Canning Town. Czytalam kilka postow mam ktore mieszkaja tutaj niedaleko. Fajnie byloby poznac kogos nowego, wybrac sie rzazem na spacer, kawke, czy pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi.:-)
Hmmm widze ze temat sie chyba skonczyl . Jezeli jednak pojawil by sie ktos z okolicy i miak ochote na nowa znajomosc to zostawiam swojego maila blondi_249@o2.pl. Pozdrawiam.
reklama
mojeszczescia
Fanka BB :)
Witam czy jest tu ktoś z Pinner lub Ruislip
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: