reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie. WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU! Jestem mamą 5miesięcznego synka,mieszkam na Leytonstone. Szukam koleżanek na kawkę. :-)

reklama
Hello :)

Jestem Mamą 3 letniego Urwiska.
W Anglii jesteśmy od miesiąca, Mieszkamy na Streatham Hill.
Chętnie poznam inną mamuśke mieszkającą w pobliżu :)))))

Witam was wszystkich :-)
Mam pytanie odnośnie polskiej cukierni w Londynie... czy któraś korzystała?
Próbuję znaleźć adres jakiś , ale coś mi nie wychodzi, chciałabym zamówić tort na urodziny.

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się kto troszkę mi pomoże :-D

Z góry dziękuję.
pozdrawiam! ;-)

ja zamawialam dla mojej malej tort przez sklep internetowy ,,bocian,, tam jest opcja cukiernia i masz do wyboru ciasta i torty
ale tym razem upiekę sama , nie ma to jak domowy tort w którym wiesz co jest.
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
hej
widze ze tu ostatnio biuro ogloszen :)
co tam u was dziewczyny? wreszcie sie doczekalismy sniegu, co? moi chlopcy wczoraj szaleli na sankach, lepilismy balwany i generalnie zachwyceni, dzisiaj od rana na sankach usadowieni juz czekali i nieco zawiedzeni, ze sniegu nie ma :-D
poza tym u nas ostatnio spokojnie, jakos leci, odpukac wszyscy zdrowi. wierka, wyslalas juz te dokument o paszport?

Witam wszystkie mamy. Jestem tutaj nowa wlasnie sie zarejestrowalam. Mam na imie Iza i jestem mama 3 letniego Kuby. Mieszkamy na Canning Town. Czytalam kilka postow mam ktore mieszkaja tutaj niedaleko. Fajnie byloby poznac kogos nowego, wybrac sie rzazem na spacer, kawke, czy pogaduchy. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi.:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.