reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej laseczki
ja rowniez dziekuje za spotkanie ja zawsze bylo wesolo,milo,swietnie sie bawilam i dzieci pewnie tez.Natalcia nie pdala w drodze domu,wiec moze przespi cala noc

bardzo milo bylo ponzac Olcie i Benjiego:-)
oraz Mamuśka79:-)

o to foreczki z cudownego spotkania;-)

reklama
hej hej
dziekuje za przemile spotkanko wprawdzie przyszlam na sama koncowke
to bardzo sie ciesze ze moglam Was zobaczyc , usciskac no i co poniektore nawet cmoknac..;)
jak zwykle byla mila atmosfera i pogaduszki o dzieciaczkach itp
ciesze sie ze dotarlam
milo bylo poznac nowe mamy i mamuski ;-)

Dzieki wszystkich za miluchne spotkanko, bawilismy sie swietnie :tak::-) Pati padl w metrze, ale tak jak przypuszczalam na schodach wychodzacych z metra sie obudzil. Juz lezy w lozeczku i cos ostro dyskutuje, ciekawe czy zasnie tak szybko jak zwykle??po tylu wrazeniach moze byc ciezko ;-)

hej laski i ja dziekuje badzo za spotkanko ja jeszcze z mezem zaliczylam pizze:-D fajnie bylo was znowu zobaczyc i poznac nowe mamusie:-)
pozdrawiam

kobity!!!!
bylo superasnie...
poplotkowalam, posmialam sie...
ach...jak fajnie sie tak spotkac-w polskim gronie!!!!
i oby czesciej...

reklama
Dziewczyny sliczne zdjecia:-)widac ze spotkanko sie udalo!
Zdjecia sa piekne musi to byc naprawde fajne miejsce.
Ja tez ostatnio pytam u nas o taka plaze ale jest tylko odkryta w miesciewiec w sloneczne dni fajnie ale ja juz mysle co bede robic w te deszczowe:happy2:oby jak najmniej ich!hehe.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.