reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wlasnie obmyslalam strategie podrozy i troszke sie zszokowalam bo troszke mam daleko :) ale coz a tak w ogole na ktora sie ustawiamy na plazy pierwsze pytanko a drugie czy ktoras z was dojezdza metrem na stacje Notrh Greenwich?moglybysmy sie ta spotkac i razem dotrzec na plaze?

kasiula matula nie przejmuj sie bo jak sprawdzilam na tfl polaczenie ode mnie do tej stacji to mi pokazalo pond 40 min. i do tego przesiadki, a tak tego nie lubie z wozkiem na tych schodach :baffled: no ale to nic damy rade :-) mozemy sie umowic na tej stacji bo ja nie mam pojecia jak dojsc na ta plaze??maxin moze znasz jakies szybszy i latwiejszy dojazd od nas do tej plazy :confused: a moze razem pojedziemy, co ty na to?? :sorry2:

no wiec tak ja sie nie pisze na spotkanko przed metrem poniewaz moge sie spoznic choc bede sie starac byc na czas!!!
a co do miejsca to napewno zadna z was sie nie zgubi poniewaz namiot znajduje sie na wprost stacji!!! i jest latwe do zobaczenia!!!-badrdzooo duze!!!!

Witajcie, w końcu mam neta :rofl2:.... do kafejki ciężko mi było wyskoczyć bo Krzysiek robi do późna :-(... Super że w wypali spotkanko, nie mogę się doczekać kiedy Was poznam. A to spotkanko jest 24.08? My dołączymy do Was na stacji bo również nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest, a na którą?
pozdrawiam

:-)24 siepnia 2007 rok godz 12.00:-)
PLAZA O2

Maxin+Natalka
Olis+Olivier
Anulka+Łukasz+Olcia
Olcia+Benji
Kasiula matula + Emi
Evoska + Rocco + Fasolka
Anetka+Pati
Kallusia+Juleczka
Maja+ Martusia
Mamuśka79+?

laski tam jest dosc daleko wiec dlatego napisalam 12 godz ale jak ktos chce inna to piszcie propozycje :-)

ja jestem jak najbardziej za 12 bo my mamy baaaardzo daleko okolo 1:40 bedziemy musialy jechac :tak::dry:ale damy rade :tak:

reklama
hej laski ja moge czekan na was w metrze,po wyjsciu przez bramki,schodami ruchomymi do gory i ta bede czekac.

Na plarzy sa lopatki,wiaderka,rozdaja pilki plarzowe wiec w sumie nie trzeba nic brac z soba.Sa tez lezaki aby mozna bylo usias,wody niestety nie ma,w budynku jest poprostu wysypana gora piachu,zrobiona jak bezludna wyspa,na okolo sa lezaki,teren jest ogrodzony wiec jest bezpiecznie rzadne dziecko nie ucieknie;-)

anteka ja ostatnio jechalam picadellka na Green Park,potem przesiadka na Jubili Line,schodami ruchomyi jedzie sie raz,bo na na Green Parku sa windy na platformy:tak:mozemy sie umowic jak zawsze na Manor ok 11.10;-)bede czekac na was

na inne laseczki poczekamy juz na miejscu w holu metra:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.