reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no ja to narobilam zdjec ze ho ho ho :szok:
Rocco + cycki Olis he he he he
2 razy Natalka

evosiu wypraszam sobie jakie to cycki???cycuszki jak juz co???uwielbiane przez mezulka:-):-):-):-)
ale jaki mam brzuchol-masakra!!!!!

tu informacja do mezowego cycusia czyli do Olis
kochanie mi to tylkop przykro ze glowe Ci ucielam
franka ze mnie!!!!!!
Olcia ale jak Ty zauwazylas ze Olis zamyslona?????
czytasz chyba w myslach

jajcarki;)

Witajcie, widze że wieki nikt tu nie zaglądał :-(. A może by się spotkać? Fakt pogoda nie bardzo sprzyja, ale myśle że super by było. Może te złe nastroje choć troche znikną:tak:.Wiem że teraz każda jest zabiegana, praca, szkoła.... A może uda się znaleźć dzionek który wszystkim będzie pasować, tym bardziej że tyle nowych mamusiek doszło. Ja byłam na jednym takim spotkanku, było super:tak::-).
Niestety nie znam rzadnych miejsc, w których bobaski mogły by się super bawić, ale może Wy macie jakiś pomysł?

Co Wy na to?

pozdrawiam

reklama
:-(wlasnie tez zobaczylam ze cos cichutko tutaj, ja tez z mila checia sie dolacze jesliby takowe spotkanko mialo sie odbyc. Pozdrawiam!!!!:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.