reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorki dziewczyny ja odpadam z jutrzejszej wycieczki, bo troche sie narobilo mi przed weekendem(jedziemy do Walii-szwagier meza tam mieszka) i nie wyrobie sie czasowo ze wszystkim a nic sie mie dalo przesunac na wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zycze milej zabawy i do nastepnego:tak::tak::-)

ja jutro sie doczolgam wiec blagam czekajcie na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2:
nie moge sie doczekac!!!!;-)

dozo

my tez sie wybieramy ale na ktora dotrzemy nie mam pojecia czy moge prosic o wymienienie sie numerami telefonu w razie jak zabladze :))
mam numer do Maji wiec jesli nic sie nie zmienilo z Twoim numerem tel to bede dzwonila w razie czego :)

dziewczyny ja juz zmykam wyslalam moj numer tel maxin na gg wiec mam nadzieje ze jakos sie skntaktujemy i znajdziemy :) do zobaczenia

Hej Dziewczyny!!!
DZIEKI ZA SPOTKANKO!!!!! BYLO SUPERRRRR I JA CHCE WIECEJ I WIECEJ !!!!!!!!!
OK LECE DO PRACKI :wściekła/y:
BUZIOLE I JAK TO MOWILA MOJA NASTOLATKA CMOK W KROK :szok: HAHA

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.