reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorki dziewczyny ja odpadam z jutrzejszej wycieczki, bo troche sie narobilo mi przed weekendem(jedziemy do Walii-szwagier meza tam mieszka) i nie wyrobie sie czasowo ze wszystkim a nic sie mie dalo przesunac na wczesniej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zycze milej zabawy i do nastepnego:tak::tak::-)

ja jutro sie doczolgam wiec blagam czekajcie na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2:
nie moge sie doczekac!!!!;-)

dozo

my tez sie wybieramy ale na ktora dotrzemy nie mam pojecia czy moge prosic o wymienienie sie numerami telefonu w razie jak zabladze :))
mam numer do Maji wiec jesli nic sie nie zmienilo z Twoim numerem tel to bede dzwonila w razie czego :)

dziewczyny ja juz zmykam wyslalam moj numer tel maxin na gg wiec mam nadzieje ze jakos sie skntaktujemy i znajdziemy :) do zobaczenia

Hej Dziewczyny!!!
DZIEKI ZA SPOTKANKO!!!!! BYLO SUPERRRRR I JA CHCE WIECEJ I WIECEJ !!!!!!!!!
OK LECE DO PRACKI :wściekła/y:
BUZIOLE I JAK TO MOWILA MOJA NASTOLATKA CMOK W KROK :szok: HAHA

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.