reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja nie daje juz gwarancji ze bedziemy tak mi szkoda ale zaprawilam sie niezle i nie chce rozprowadzac zarazkow tym bardziej dla dzieciaczkow
zobaczymy jak sie jutro bede czula ale watpie ze dam rade:no:
bawcie sie dobrze i pstrykajcie fotki:tak::blink:

reklama
tez mnie ta pogoda do szalu juz doprowadza:wściekła/y:
my bedziemy pod warunkiem, ze nie bedzie padalo, bo Olivka zakatarzona troche jest i nie chce, zeby sie roozchorowala na dobre
trzymajmy kciuki za pogode:tak:

Maxin jako glowna organizatorka napisz jeszcze raz co, gdzie i jak zeby nie bylo jakis niespodzianek, mowilam ci ze straszna gapa jestem.
To do juterka.

OK JUTRO RANO SKROBNE CO ROBIMY,ZAWSZE JAK ZACZNIE PADAC ,MOZNA GDZIES DO CAFEJKI SIE SCHOWAC,ALE JAK BEDZIE PDAC OD SAMEGO RANA TO DO MUZEUM :tak:

ALE MYSLE ZE BEDZIE POGODA:tak:

to co dziewczyny jedziemy do hyde park'u i spotykamy sie na stacji??
dajcie mi jakos znac bo musze wyruszyc wczesniej to nie bede wiedziala co postanowilyscie, please:-)

za oknem dziwnie,ale wydaje mi sie ze bedzie ok,wiec spotykamy sie na stacji HAYD PARK

DP ZOBACZENIA

Ja Tez Bede Jak Sie Bede Miala Spoznic To Zadzwonie Do Maxin Abyscie Nie Czekaly Bo Normalnie Zaspalam:-d, Ale Bede

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.