- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
D
dorcia
Gość
a moze tak w ktoras sobote????????????:-):-):-):-):-)
czyli przekladamy tak???
wiec moze poczekamy jak wroca majeczki obydwie z Pl;-)?
wiec moze wstepnie ustalimy 6 lipiec co wy na to???
dorcia w sobote przewaznie mezowie w domu wiec kobietki chca nacieszyc sie ,ale mozna to przemyslec i sie dogadac
pozdrawiam
wiec moze poczekamy jak wroca majeczki obydwie z Pl;-)?
wiec moze wstepnie ustalimy 6 lipiec co wy na to???
dorcia w sobote przewaznie mezowie w domu wiec kobietki chca nacieszyc sie ,ale mozna to przemyslec i sie dogadac
pozdrawiam
O
olis
Gość
mi pasuje i to bardzo wiec my sie piszemy
bedziemy napewno...
bedziemy napewno...
A
anulka99
Gość
Fajnie ze przekladacie to spotakanie to mamy czas aby sie wyleczyc z tej ospy, bo byscie mnie zlinczowaly jak by sie u was po spotakniu ospa pojawila
K
kasiula matula
Gość
hej laseczki bylismy wczoraj z mezem w hyde parku bylo super naprawde warto sie tam wybrac
my takze sie piszemy na spotkanko 6 w piatek tylko nie wiem czy poradze sobie z zuza i emi mam nadzieje ze od zuzy bede miala wolne
a co do soboty to racja co dziewczyny pisaly moj maz pracuje w soboty ale zdarzaja sie i wolne wiec piatki sa lepszym terminem zalezy jak kumu pasuje:-)
my takze sie piszemy na spotkanko 6 w piatek tylko nie wiem czy poradze sobie z zuza i emi mam nadzieje ze od zuzy bede miala wolne
a co do soboty to racja co dziewczyny pisaly moj maz pracuje w soboty ale zdarzaja sie i wolne wiec piatki sa lepszym terminem zalezy jak kumu pasuje:-)
JUSTYNA170979
Fanka BB :)
Dzien Dobry wszystkim, mam nadzieje ze dobrze trafilam. Pisalam juz do roznych forum, z checia poznania mam z Londynu. Moje male szczescie poszukuje kolegi lub kolezanki, widac to jak idziemy do przychodni i sa tam jakies dzieci, nie spuszcza z nich oka. Mam nadzieje ze przyjmiecie Nas do swojej spoleczności.
Pozdrawiamy.
Justyna i Alex (SE)
Pozdrawiamy.
Justyna i Alex (SE)
reklama
M
maja33
Gość
dziewczyny ja sie pisze na 6lipca z ogromna przyjemnoscia :-) dopasuje sie do miejsca i godziny
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: