- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
patrycja25
Początkująca w BB
Czzzesc wam wszystkim mama , dziekuje rowniez ze spotkanie bylo bardzo fajnie , nastepnym razem bede tylko z coreczka bo moj facet czul sie bardzo nie swojo, a pozatym w ten dzien pozniej w restauracji oswiadczyl mi sie, bo w lipcu bedzie slub, i dlatego tez chcial szybciej uciekac , ale nastepnym razem zostane do konca bo bylo bardzo sympatycznie. pozdrawiam i dzieki jeszcze raz.:-):-):-)
K
kasiula matula
Gość
wow patrycja gratulacje
T
Tamarunia
Gość
dziewczyny czy bedzie jakies spotkanie?
LASKI PRZYPOMINAM SPOTKANIE 15 MAJA O 11.00 W HAYD PARKU,moze spotkajmy sie kolo stacji metra,co wy na to???
czy wogole ktos bedzie??????
ja jestem za ,mam nadzej,ze Natalcia poczuje sie lepiej ,od wczoraj ma goraczke i lekkie wymioty,wiec zobaczymy.Bardzo bym chciala jak nie mozemy przelozyc jak komus nie pasuje,
dajcie znac
czy wogole ktos bedzie??????
ja jestem za ,mam nadzej,ze Natalcia poczuje sie lepiej ,od wczoraj ma goraczke i lekkie wymioty,wiec zobaczymy.Bardzo bym chciala jak nie mozemy przelozyc jak komus nie pasuje,
dajcie znac
K
kasiula matula
Gość
My bardzo chętnie Kasiula Matula + Emi
ale może 15 lipca bo naj maj to sie juz chyba nie załapiemy;-):-)
ale może 15 lipca bo naj maj to sie juz chyba nie załapiemy;-):-)
reklama
T
Tamarunia
Gość
dziewczyny bardzo chcilabym z Wami sie spotkac, jednak w ten pt mam wizyte u dentysty, na ktora czekalam 2 tyg , a mam zainfekowanego zeba wiec sie niestety nie wyrobie. Ale bardzo bardzo bym chciala!!!Tymbardziej, ze tak dlugo mnie nie bylo i mialbym okazje poznac dziewczyny:
Pozdrawiam serdecznie
Tama
Pozdrawiam serdecznie
Tama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: