Fittney
Aktywna w BB
w poniedzialek jest bank holiday i wszyscy maja dzien wolny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o prosze ja tez mieszkam na wembley:-):-)a gdzie dokladnie mieszkasz?Czesc dziewczyny, mieszkam na Wembley i mam kolezanki ktoe razem ze mna sa chetne sie spotkac w piatek, wiec dajcie znac czy napewno wypali to spotkanie, bo nie wiem co mam mowic moim znajomym, bardzo chialybysmy sie poznac i porozmawiac.piszcie.:-):-):-):-):-)
heheh napewno mnie widzialas ;-)mialam biale rybaczki i klapki na mega koturnach i bezowa bluzke,moj synek chyba byl bez czapki jak tak to powinien ci sie w oczy rzucic jego irokez ;-)a propo placu zabaw to nie wiem czy bylas na tym w barham park tam teraz obok rozklada sie wesole miasteczko a ty nie pracujesz?odezwij sie na gg;-)Fittneytak!!! ja ciebie nie kojaze bardzo mozliwe bylismy popoludniu na placu zabaw tam koło kortów tenisowych
Możemy umowic sie kiedys na wembley na ktoryms placu zabaw tam tez jest fajnie albo na tym koło kortow:-)