reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-) kobietki wiecie co kiedy sie tak zastanawilam,czy byla by mozliwos kiedys zorganizowania spotkania samych mausiek w jakies knajpce,moze potanczymy,na pare godzinek wieczorem na pewno daly byscie rade wyskoczyc??????????:-)

CZY KTORAS BYLA BY CHETNA????????mnie bardzo nosc aby gdzies wyjac potanczyc,wogole do ludzi,jejku ostatni raz bylam chyba 1,5 roku temu:szok:

:baffled: CO WY NA TO???:baffled:

reklama
Co do spotkanka sobotniego to niestety nie mozemy bo mamy za duzo spraw do zalatwienia.
A jesli chodz o wypad samych mam na potancowke hehehe :laugh2: to jestem jak najbardziej ZA. Ja coprawda wytancowalam sie troszke ostatnio w Polsce. Ale super byloby wyjsc gdzies razem :tak:
Takze Maxin jakby co to dotrzymam Ci kroku hehe :-)
Kto jest jeszcze chetny????

super ANETKA:-)
JA CHETNIE BYM SIE WYBRALA PODAJ TERMIN KTORY BY CI PASOWAL,POGADAMY Z CHLOPAMI I BEDZIE GIT;-)

hej - niestety nie bede mogla przyjechac w sobote - mamy z mezem duzo spraw do zalatwienia w nowym mieszkaniu .Zycze dobrej zabawy i udanej pogody . iwona

My niestety tym razem takze nie mozemy:no:
Mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu sie zobaczymymy.
Milej zabawy zyczymy i pozdrawiamy serdecznie:-)

ja jestem nadal chetna na spotkanie Maxin , kasiula matula bedziecie????????
napiszcie b nie chce sama byc hhahahah

zapmnialam co powiedziec ze ja baaaardzo chetnie wybralabym sie z wami ptanczyc podajcie tylko termin a bede:-) :-) :-)

hej
ja tez sie postaram jutro przyjsc nie obiecuje dam znac rano???
a czy spotkanko nadal aktualne???
dziewczyny piszcie czy bedziecie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.