reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ok więc
10.03.2007 o godz 11.00 w POSK-u
Maxin + Natalka
Maja + Marta
Kasiula matula + Emilka i Zuzia

:-) :-) :-) ZAPRASZAMY!!!:-) :-) :-)

reklama
Czesc Kochane kurcxe ja niestety nie bede mogla byc,bo wlasnie 10 lecimy do polandu ;( ale najecie sie za mnie pierogow :zawstydzona/y: :-D no chyba ze w piatek by wam pasowalo ;) ale nie chce juz nic mieszac :-p wiec najwyzej zdjatka poogladam ;)

Kurcze moze ja bym sie wybrala?:eek:
Musze to jeszcze przemyslec.
Ciagle na glowny watek brakuej mi czasu :-(

Absolutnei nei chce nic mieszac, ale moze jakis park bylby lepszy:baffled: oczywiscie tylko w przypadku braku deszczu. Moje dziecko w Posku tak chyba nie usiedzi:-p

Diewczyny wiec jak wam bardziej piatek odpowiada to moze byc a jak nie to sobota ja sie dopasuje a co do miejsca to moze w tym samym ale pojdziemy do parku aby dzieciaki mialy gdzie sie wyskakac:-D a w razie deszczu skoczymy do POSK-u na pierogi:-D

piszcie co myslicie
Martusia kobieto koniecznie przyjedz bedzie fajnie 100 lat sie nie widzialysmy

Czesc kobietki:-)
Wlasnie wczoraj rozmawialam z Lwica, iz szykuje sie spotkanie. Mialysmy ogromna ochote sie na nie wybrac... ale dzisiaj sie cos wydazylo:-( i narazie zostajemy na niczym. Jak sie cos wyklaruje to damy znac.
Milej nocy i pozdrawiam Was wszystkie.

Witam,

A czy spotkanie jest tylko dla mam, czy tatusiowie tez beda mogli przyjsc? Moja zona z 5-cio miesieczna córeczka przyjechala teraz w sobote do Londynu (mieszkamy na Twickenham) i chetnie poznalaby jakies kolezanki.
Czy miejsce spotkania i godzina jest juz ustalone: POSK, 11:00 ?

heja ja wolala bym SOBOTE O 11.00:tak:

pixel PEWNIE,ZE MOZECIE PRZYJSC,na spotkaniu beda same mauski,milo bedzie miec meskie towarzycho dla odmiany:-)

oki wiec
SOBOTA 11.00 POSK
MAXIN- NATALKA
MAJA-MARTA
PIXEL- CÓRKA , ZONA PROSIMY O ZAPOZNANIE SIE NA WATKU MAMY Z UK:happy:

DOBISJCIE SIE KOBITKI PA PA

reklama
Niestety zona nie ma dostepu do internetu (dopiero co sie przeprowadzilem do nowego mieszkania i nie zalatwilem tego), wiec nie ma sie jak przywitac na forum (a ja pisze z pracy)... zrobi to napewno w sobote na spotkaniu.
Jak beda same mamusie - to ja moze sobie pojade na Hammersmith na zakupy - nie bede paniom przeszkadzal...

Pozdrowienia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.