reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki :-D ja jak zwykle przegapilam spotkanie, az mi wstyd ze tak zadko tu zagladam :confused: obiecuje porpawe.... chcialabym sie zalapac na nastepne, jakby mnie nei bylo na forum to dajcie znac smskiem, co?? :-)

zdjecia fantastyczne, slicznie wszystkie wygladacie :-) i przecudne macie dzieciaczki :-)

reklama
mni tez ominelo, wszystko przez ten brak polaczenia ze swiatem przez miesiac;-)ale na nastepne chetnie sie pisze:-)

Ja kiedys musze specjalnie przyjechac:happy: na takie spotkanko z wami ale wtedy to nie ma ze ktos nie bedzie:-)

jasne maggusia ja na najblizesze nie dam rady bo jakies dwa tygodnie tearz mam zajete urodzinki emi szykujemy wiec raczej odpada:tak:

maggusia bylo By Super,aj Nawet Chcesz To Mozesz Sie U Nas Przespac,jak Bys Nie Chcial Wracac,bo W Sumie To Kawal Drogi Nie........

No Tak Emi Juz Ma Roczek Szoko Co,milej Imprezki Zycze

Wow Emi juz bedzie miala roczek ale ten czas mija;-)

Maxinko dziekuje bardzo to mile z twojej strony bede wiedziala na przyszlosc:happy:

Dziewczyny to moze jakies spotkanko ale jesli by nie przeszkadzalo to w sobote please

uf ja juz po wszystkim cale przygotowania sprztanie imprezowanie mam za soba wiec spotkanko jak najbardziej ok
tylko ze zapewnie i w sobote bede miala zuze pod opieką ona ma 3lata a w posku troche nudnawo jak dla dzieci w tym wieku
chyba ze wybierzemy sie na pierogi do posku a pozniej do tego parku co ostatnio na jakies hustawki :tak:
takze ja na razie nie wiem planujcie sobie w razie czego sie dolacze:tak:

reklama
Ja Niestety W Ta Sobote Nie Moge,ale Chetnie Za Tydzien Bym Sie Z Wami Zobaczyla;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.