reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobitki :-D ja jak zwykle przegapilam spotkanie, az mi wstyd ze tak zadko tu zagladam :confused: obiecuje porpawe.... chcialabym sie zalapac na nastepne, jakby mnie nei bylo na forum to dajcie znac smskiem, co?? :-)

zdjecia fantastyczne, slicznie wszystkie wygladacie :-) i przecudne macie dzieciaczki :-)

reklama
mni tez ominelo, wszystko przez ten brak polaczenia ze swiatem przez miesiac;-)ale na nastepne chetnie sie pisze:-)

Ja kiedys musze specjalnie przyjechac:happy: na takie spotkanko z wami ale wtedy to nie ma ze ktos nie bedzie:-)

jasne maggusia ja na najblizesze nie dam rady bo jakies dwa tygodnie tearz mam zajete urodzinki emi szykujemy wiec raczej odpada:tak:

maggusia bylo By Super,aj Nawet Chcesz To Mozesz Sie U Nas Przespac,jak Bys Nie Chcial Wracac,bo W Sumie To Kawal Drogi Nie........

No Tak Emi Juz Ma Roczek Szoko Co,milej Imprezki Zycze

Wow Emi juz bedzie miala roczek ale ten czas mija;-)

Maxinko dziekuje bardzo to mile z twojej strony bede wiedziala na przyszlosc:happy:

Dziewczyny to moze jakies spotkanko ale jesli by nie przeszkadzalo to w sobote please

uf ja juz po wszystkim cale przygotowania sprztanie imprezowanie mam za soba wiec spotkanko jak najbardziej ok
tylko ze zapewnie i w sobote bede miala zuze pod opieką ona ma 3lata a w posku troche nudnawo jak dla dzieci w tym wieku
chyba ze wybierzemy sie na pierogi do posku a pozniej do tego parku co ostatnio na jakies hustawki :tak:
takze ja na razie nie wiem planujcie sobie w razie czego sie dolacze:tak:

reklama
Ja Niestety W Ta Sobote Nie Moge,ale Chetnie Za Tydzien Bym Sie Z Wami Zobaczyla;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.