reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anulka szkoda,ze nie moglas,zycze zdrowka Lukaszowi

DZIEWCZYNY DZIEKI ZA MILE POGADUSZKI,JAK ZAWSZE DUZO SIE USMIALAM,JESTESCIE ROZNE BABKI

DO NASTEPNEGO
MAM NADZIEJE,SOON
;-)
DZIECIECZKI MACIE CUDNE,KAZDE INNE,ALE BARDZO UROCZE:-) :tak: ;-)

reklama
heja
nastepna porcja polskich skwareczkow pod plastikowe majty he he he
nie powiem czas przedni
towarzystwo super
nie ma to jak pogadac jeszcze raz o porodach:-D

dzieki za super czas
oby wiecej spacerkow po uczcie pierogowej
he he he a mysmy doprawily kawa i ciachem :no:

Hehehe Maxin niezle Ci to wyszlo no kobitki z was rozne ale wszystkie rowne :tak: :laugh2: :-D Spedzilismy dzis super dzionek, dzieki za miluchne spotkanko!!!
Pati padl w metrze na 15 min przed wysiadka, no i na schodach juz sie obudzil. Hehe ale mu to wystarczylo i sie chlopak wyspal bo pozniej szalal az do wieczora :tak: Nawet sie stesknil za swoimi zabawkami, ktore ostatnio poszly w odstawke :-)

nam tez sie podobalo zawsze to inaczej sie spotkac niz tylko poklikac...
jestescie jak to sie u nas w kieleckim mowi w "pyte":tak: :tak::tak:
dzieki za mile spedzony czas....
fanie bylo zobaczyc te stare jak i nowe twarze[evoska,kalusia]
do jak najszybszego spotkanka...
ja sie zrelakoswalam i klade dzis olewke na wszystko nawet na to ze kuchnia WCALE NIE SKONCZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAA!!!!
...jestem w pelni zrelaksowana :dry: :dry: :dry: :dry:
pozdrawiam

Ja tez dziewczyny dziękuję za miłe spotkanko było superaśnie nie ma to jak nasze Babyboomowe spotkania, było super i do nastepnego :-D

Dzieciaki słodkie jak i ich mamuski rozne rowne w pyte babki:-D

dziewczynki widze ze spotkanko jak zawsze udane :tak:super:-)
poznałam po zdjeciach Maje z Mrtusia
takze po zdjeciu Maxin z Natalką
wydaje mi sie ze widac tez Juleczke ale jej mamusi nie zauwazylam:confused:
reszty kobitek nie poznaje nie zman a moze poznam na kolejnym spotkaniu:tak:
super foteczki

reklama
fotki ze spotkanka!!!

dsc05875rx1.jpg

dsc05877tq3.jpg

dsc05874cl0.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.