reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja tez chce !!!! jak nie zaczne rodzic to bede napewno !!!:-D ale jak cos sie zacznie dziac, to bedziecie porod odbierac :-D :-D :-D

reklama
Kallusiu wiekszosc z nas juz ma doswiadczenie no to jakos poradzimy sobie z porodem :laugh2:
Maxin ok zdzwonimy sie jutro i jakos sie umowimy :tak: Patti nie moze sie juz doczekac, ciagle pyta kiedy zobaczy Stokrotke i nowe bobaski :-D ;-) no i pozna swoje babyboomowe ciocie :laugh2:

nie ma sprawy Anetka:-) Natka rowniez chetnie poleci jeszcze raz na Patkego,bo te oczka zrobily na niej wrazenie:-) :-) :-) :-)

My prawdopodobnie tez sie wybierzemy,ale jak narazie to tak na 90%,oczywiscie cala czworka.Marzena+Olivier,Magda+Olivia.Musze jeszcze sprawdzic jak tam dojechac.

wlasnie tak sobie czytam was i chyba duzawo nas bedzie,fajnie,bedzie sie spotkac,i moze nawet odebrac porod--ha ha!!!!!!!!!oby nie kalusia ja urodzilam 9 dni po terminie licze ze ty tez przetrzymasz a twoje dziecie ujrzymy na nastepnym spotkaniu!!!!!!!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Ja tylko na sekunde:)
Raczej napewno bedziemy na tym spotkaniu:tak:
Juz sprawdzilam droge,takze jutro musze o tym powiedziec Marzence:-)
nie mamy daleko, jakies 30min samochodem, jak nie bedzie korkow...
Takze do zobaczenia w sobote.
Tylko poprosze o wiecej szczegolow gdzie to dokladnie jest.

SWIETNIE DUZO MAMUSIEK I ICH POCIECH BEDZIE:-) :-)

Maxin+Natalka
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati
tigger(+fasolka)
maja33+fasolka
anulka99+Lukasz+olenka
toola+Murzałka
Lwica+Oliverek
Magdak+Olivka
Kallusia+Juleczka
(jak wczesniej nie urodzi)??????

reklama
ok.Widze ze lista jest dluga,mam nadzieje ze wszystkie sie pojawicie.Do zobaczenia.Pa.
aha jakbysmy nie przyjechaly na czas to znaczy ze sie zgubilysmy i szukamy drogi,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.