reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej!!!

Pisala do mnie Kalusia ze biedulka najlepiej sie nie czuje wiec woli nie ryzykowac tylko bedzie odpoczywac w domku

ja tez sie strasznie zdechla czulam rano chyba po tych maratonach ale juz dochodze do siebie i chyba bede

reklama
ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! auuuuuuu
caluje Was wszystkie mocno
a moze wpadniecie do mnie po spotkaniu????
chociaz na chwilke???
buzki
jakby co dajcie znac
do 3ciej mam gosci
potem laba
xxx

Hej i po spotkanku!!!!

Bylo jak zwykle przemilo, wklejam teraz zdjecia bo nie bolace skurcze zamienily sie w lekko bolace i caly czas sa to kto wie moze cos sie z tego wykluje:tak: :-D :eek:

HEJ LASKI,ALE BYLO SYMPATYCZNIE JAK ZAWSZE,MILO POZNAC NOWE LASKI,CZYLI SYLWIE(OLIS TAK???),TIGGER(CICHUTKA Z CIEBIE DZIEWCZYNA),
A reszta co tu duzo mowic,mamy switne kobiety,a dzieciekai urocze i kochane pscoly,buziaki dla was:-) :-) :-)

Majeczka ty szybka dziewczyno uzalezniona od BB(ja tez,hi,hi,hi maz sie smieje,ze dopiero wrocilam z spotkania i juz siadam na BB,TO JET NALOL);-)

reklama
ha ha tak maxin to normalnie uzaleznienie:-D , no to jeszcze kilka a co tam

zobaczcie jaki Olivierek jest juz dorosly:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.