reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
chcialam napisac przed czy w srodku!!!!!bo ja was przeciz nie znam a tam napewnobedzie tyle mam ze trudno was bedzie znalezc:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

poznamy sie wszystkie:tak: ....moze przed ale zalezy od pogody....jak Toola mowila na pierwszym bedziemy podchodzic i pytac --babyboom????;-) :-D

ja kuruje katar aby byc przygotowana i zdrowa na spotkanie,tez sie zastanwaim czy brac wozek???Na siedzonko niunka juz jest dla mnie za ciezka.A niewiem jak tam na stacji mozna wyjechac wozkiem,czy sa zchody ruchome???hmm.......

bedzie nas troche ,superrancko,moze spotkajmy sie przed klubem,na wszytkie bedziemy czekac:-)

Maxin Hmmmm patrzylam na strone Transport For London no i pisze ze ta stacja nie ma windy ani schodow ruchomych ale czy odrazu wyjezdza sie na zewnatrz czy sa normalne schody to nie wiem :confused: Moze sie jakos umowimy i pojedziemy razem to jakos sobie poradzimy z tymi wozkami :tak: Jedna bedzie targac wozki a druga maluszki ;-)
Nie ma sprawy mozemy sie wszystkie umowic przed wejsciem :-)

dziewczyny stacja znajduje sie w centrum handlowym i o ile pamietam sa schody ale chyba nie duzo bo ten odcinek nie jest pod ziemia

oki,ja wiec wyruszm na spotkanie wozkiem i bede czekac przed wejsciem,mnie to chyba moj mezulek podwiezie,ale sie ciesze ze bede mogla was w koncu poznac!!!!!!!!zastanawialam sie jakwas rozpoznam,maxin,maje,i anetke napewno skojarze po zdjeciach,ale co tam bede szukac bardziej natalki i patiego ich napewno rozpoznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Mnie mozecie zobaczyc na zdjeciu z poprzedniego spotkania-bylam w niebieskiej bluzie :tak: a po drugie czy bedzie inna mama z dwojka dzieci??:no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.