reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mi tez pasuje wszedzie i o kazdej poze he he dostosuje sie, jedynie porod moze zmienic moje zdanie:-D

LISTA:
Maxin+Natalka
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati
tigger(+fasolka)
maja33+fasolka

reklama
mi pasuje ja bede napewno tylko doradzcie mi wziac wozek czy nosidelko,co prawda oliwier ma dopiero 2 miesiace i napewno nie bedzie mogl sie tam pobawic,wiec zastanawiam sie co bedzie bardziej praktyczniejsze:cool2: :cool2:

Olis a bedziesz jechac metrem czy jakos inaczej :confused: He he ty jeszcze masz okruszynke to wziasc ja w nosidelko to nie problem ;-) nie to co moje 9.5 kg malenstwo :laugh2: No ja tez mam dylemat bo mi bardziej pasuje wozek, ale tarabanic sie z nim w metrze niefajnie :baffled:
Kurcze a gdzie reszta Londkowych mamus :confused:

LISTA:
Maxin+Natalka
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati
tigger(+fasolka)
maja33+fasolka
anulka99+Lukasz+olenka

dziewczyny ja sie zglaszam :tak: przynajmniej lukasz bedzie mila zabawe, tylko nie obiecuje i nie planuje, bo jak:wściekła/y: planuje to mi nie wychodzi

ojej, znow mnei ominie :( szkoda. przyjezdza moja przyjaciola z polandu i niestety nie bede mogla, ale czekam na zdjecia :D

anetka ja jeszcze nie myslalam nad tym czym wyruszyc,zastanawiam sie jak sobie poradze w srodku i chyba wole malego miec w wozku,aco do metra to jeszcze nigdy z nim nie probowalam,ale fakt ciasno bedzie napewno przeciez to sobota,i duzo ludzi wybiera sie na zkupy!!!! a jak to stacja metra????ja jeszcze tam nie bylam:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Witam moje kochaniutkie!
Znowu spotkanko juz sie ciesze tylko nie wiem czy bedziemy mogly z Ulenka wpasc bo moze pojedziemy ogladac domki do wynajecia, w sumie to blisko jak sie wyrobimy to wpadniemy, dam znac jeszcze!
Fajnie bybylo znowu was zobaczyc!
Zobaczymy co da sie zrobic:-)

Olis nie martw sie na pierwsze spotkanie tez pojechalam wozkie i mala miala nie cale dwa miesiace ale i tym razem wybiore sie wozkiem;-)
A najblizsza stacja to Fulham brodway czyli distric line

reklama
LISTA:
Maxin+Natalka
Olis+Oliwier
*Anetka*+Pati
tigger(+fasolka)
maja33+fasolka
anulka99+Lukasz+olenka
toola+Murzałka

dopisuje sie chociaz nie wiem co i jak jeszcze :-p
dopiero co wyjechali moi rodzice i nie zdazylam nadrobic forum