reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rok temu kupowaliśmy w Sheppertonie ( hen hen drogi stąd ) ,a w pobliżu nie mam pojęcia gdzie są , ja do argosa pójdę po sztuczną heheh

Cześć dziewczyny ! :) Co słychać ?
Ale mam szczęście , kupiłam ostatnio z głupoty zdrapkę za 2f,w domu drapię, a tam 20f wygrana ,poszłam odebrać i pokusiłam się o następną , kolejna wygrana- 50f , pierwszy raz mi się zdarzyło żeby taką sumę wygrać w głupią zdrapkę :) Robiłam dzisiaj rogaliki na dwie tury w piekarniku i oby dwie za mocno przypiekłam GAPA , a jak spieczone to już nie ten smak :(

Jusia gratulacje, ale uważaj hazard wciąga ;) my znowu chorzy tym razem wirus gardlowy, nie wiem może to angina, dzieciaki nie dają mi zajrzeć do gardła.. Narazie syrop i paracetamol zobaczymy po weekendzie .zrobilam wielkie sprzątanie , dom lśni , bo maz mi pomógł. Na święta to ja bym chciała do Polski, ale nic z tego . Dopiero w sierpniu chyba jedziemy. Dziewczyny a myslalyscie czasami o jakimś biznesie domowym ? Siedzimy ciagle w domu , zastanawiam sie nad tym ci by tu zrobić z nudów a i żeby mieć jakieś " pocket money":)

Mój macierzyński niedługo dobiega końca , a jak narazie do pracy nie chcę pójść znów więc fajnie byłoby wychowywać dziecko i jednocześnie jakkolwiek pracować , nie myślałam jeszcze o tym ale to nie jest głupi pomysł :D

Dzięki Dziewczyny na pewno skorzystam, Akalin też często myślę nad jakimś dodatkowym zajęciem bo wiadomo pieniądze zawsze się przydadzą ale wtedy przychodzi pytanie co takiego robić i wiadomo na myśleniu się kończy. Mam też takie pytanie do Was, gdyż na następnej wizycie mamy zamiar robić z midwife plan porodu no i tak się cały czas zastanawiam nad porodem w wodzie, może Wy macie jakieś doświadczenia związane z tym tematem ?

Borkosia, ja mialam w planie porod w wodzie, ale porod tak szybko postepowal , ze nie bylo juz czasu w wannie siadac:) mamcia , ja tez mam pare rzeczy do sprzedania ale nigdy jakos nie udalo mi sie sprzedac haha

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.