- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Borkosia blizej swiat beda sprzedawac na walthamstow Market ,chociaz moja kolezanka zamowila juz z dostawa do domu przed swietami online £50 ,wpisala w google fresh christams trees I jej powyskakiwalyDziewczyny wiecie może gdzie można kupić niedrogie żywe choinki?
Cześć dziewczyny ! Co słychać ?
Ale mam szczęście , kupiłam ostatnio z głupoty zdrapkę za 2f,w domu drapię, a tam 20f wygrana ,poszłam odebrać i pokusiłam się o następną , kolejna wygrana- 50f , pierwszy raz mi się zdarzyło żeby taką sumę wygrać w głupią zdrapkę Robiłam dzisiaj rogaliki na dwie tury w piekarniku i oby dwie za mocno przypiekłam GAPA , a jak spieczone to już nie ten smak
Ale mam szczęście , kupiłam ostatnio z głupoty zdrapkę za 2f,w domu drapię, a tam 20f wygrana ,poszłam odebrać i pokusiłam się o następną , kolejna wygrana- 50f , pierwszy raz mi się zdarzyło żeby taką sumę wygrać w głupią zdrapkę Robiłam dzisiaj rogaliki na dwie tury w piekarniku i oby dwie za mocno przypiekłam GAPA , a jak spieczone to już nie ten smak
Jusia gratulacje, ale uważaj hazard wciąga my znowu chorzy tym razem wirus gardlowy, nie wiem może to angina, dzieciaki nie dają mi zajrzeć do gardła.. Narazie syrop i paracetamol zobaczymy po weekendzie .zrobilam wielkie sprzątanie , dom lśni , bo maz mi pomógł. Na święta to ja bym chciała do Polski, ale nic z tego . Dopiero w sierpniu chyba jedziemy. Dziewczyny a myslalyscie czasami o jakimś biznesie domowym ? Siedzimy ciagle w domu , zastanawiam sie nad tym ci by tu zrobić z nudów a i żeby mieć jakieś " pocket money"
Dzięki Dziewczyny na pewno skorzystam, Akalin też często myślę nad jakimś dodatkowym zajęciem bo wiadomo pieniądze zawsze się przydadzą ale wtedy przychodzi pytanie co takiego robić i wiadomo na myśleniu się kończy. Mam też takie pytanie do Was, gdyż na następnej wizycie mamy zamiar robić z midwife plan porodu no i tak się cały czas zastanawiam nad porodem w wodzie, może Wy macie jakieś doświadczenia związane z tym tematem ?
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: