reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
W całym tygodniu mój Mateusz ma zazwyczaj jeden dzień wolnego ... i ten dzień tak szybko mija, nawet nie wiem kiedy :(
Co tam u Was dziewczyny? Ja już się rozglądam za choinką, uwielbiam święta ! :D

Cześć Jusia, ja mam choinkę ale muszę dokupić pare ozdób nowych. Jak szukasz okazji to kupuj na dzień przed np 23 grudnia są już przeceny , można bombki choinki kupić w śmiesznych cenach w supermarketach:)
Uwielbiam okazje , chyba nigdy niczego nie kupiłam po oryginalnej cenie!
Slyszalyscie o tej stronie : hotukdeals? Albo offeroftheday?

Nie no z choinką nie przejdzie dzień przed bo nie mogłabym się doczekać :) Ale te stronki ciekawe, pierwszy raz je widzę , pewnie można sporo rzeczy po przecenie dorwać :)

My mamy sztuczna choinke 2 metrowa co roku ja ubieramy, dzieciaki maja frajde ;).....

No ja też sztuczną oczywiście chcę, z żywą jest za duży kłopot .. Rok temu mieliśmy żywą i było co dzienne sprzątanie , a choinka z dnia na dzień wyglądała coraz gorzej :D

Ja zasze ubieram choinkę 23-24 grudzień , nie widzę potrzeby wcześniej, przecież wcześniej nic nie ma;)

reklama
Ja ubieram duzo wczesniej, dla dzieci bo maja frajde :). U mnie w domu tez ubieralismy szybko bo ja siostra nie moglysmy sie doczekac. Pewnie z tydz. przed swietami juz bedzie u nas stala ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.