reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
W całym tygodniu mój Mateusz ma zazwyczaj jeden dzień wolnego ... i ten dzień tak szybko mija, nawet nie wiem kiedy :(
Co tam u Was dziewczyny? Ja już się rozglądam za choinką, uwielbiam święta ! :D

Cześć Jusia, ja mam choinkę ale muszę dokupić pare ozdób nowych. Jak szukasz okazji to kupuj na dzień przed np 23 grudnia są już przeceny , można bombki choinki kupić w śmiesznych cenach w supermarketach:)
Uwielbiam okazje , chyba nigdy niczego nie kupiłam po oryginalnej cenie!
Slyszalyscie o tej stronie : hotukdeals? Albo offeroftheday?

Nie no z choinką nie przejdzie dzień przed bo nie mogłabym się doczekać :) Ale te stronki ciekawe, pierwszy raz je widzę , pewnie można sporo rzeczy po przecenie dorwać :)

My mamy sztuczna choinke 2 metrowa co roku ja ubieramy, dzieciaki maja frajde ;).....

No ja też sztuczną oczywiście chcę, z żywą jest za duży kłopot .. Rok temu mieliśmy żywą i było co dzienne sprzątanie , a choinka z dnia na dzień wyglądała coraz gorzej :D

Ja zasze ubieram choinkę 23-24 grudzień , nie widzę potrzeby wcześniej, przecież wcześniej nic nie ma;)

reklama
Ja ubieram duzo wczesniej, dla dzieci bo maja frajde :). U mnie w domu tez ubieralismy szybko bo ja siostra nie moglysmy sie doczekac. Pewnie z tydz. przed swietami juz bedzie u nas stala ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.