reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej mam ma sprzedaz pchacza ImageUploadedByForum BabyBoom1384709650.648306.jpg i ciuszki jakby ktoras byla zainteresowana. Odbior raczej osobisty rm20ImageUploadedByForum BabyBoom1384709692.313203.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1384709650.648306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384709650.648306.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1384709692.313203.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384709692.313203.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 33
Czesc dziewczyny.
Po malych problemach wreszcie dotarlam. I juz bede u was na biezaco;)

Pojechalismy do Pl niespodzianka sie udala. Zostalo 2 dni do wyjazdu i auto padlo..
Naprawa tyle kosztowac bedzie ze sprzedalismy go T wrocil a ja mialam wydluzone wczasy o tydzien i w niedz wrocilam z mala samolotem;)
Mialam stresa jak ona zniesie lot itp bo roznie dzieci reaguja ale nim wystartowaliamy to ona juz spala;)
Obudzila sie pod koniec sam. Opoznienie ok 30min bo panowie Polacy mieli problem zeby usiasc z przodu i sie klocili z zaloga;/ palanty jedne..

Ogolnie u nas wszystko ok. Zebow dalej nie ma, ale mala jezykiem jezdzi po dziasle wiec moze cos czuje. Nie karmie juz cycem, w przeciagu 3 dni pokarm zaniknal mi:|
Dzis mala sie obudzila z taks czerwona duza plama na twarzy;/ nie wiem co to jest.. Na poliku blizej ucha..moze cod ja ugryzlo bo cieple to miejsce jest.;)

Ok uciekam na drzemke marude polozyc;)

Hej Magda
Fajnie , ze wypad sie udał! Dobrze ze auto zepsolo sie w Polsce a nie gdzieś za granica po drodze, wtedy koszt byłby duuuuzo większy ! A jak tam teściowa? Ucieszyła sie ?;)
Miałam mieć zabieg na hemoroidy jutro ale odwołany , ponoć jakaś maszynka nie działa. I wiecie co? Poznalam się na mojej ,dobrej" koleżance .. Poprosiłam ja żeby ze mną była w szpitalu jak będę mieć zabieg , no bo raźniej prawda? To tylko pół dnia, powiedziała ze do mnie zadzwoni i potwierdzi ze będzie... Nie zadzwoniła :(

Akalin- to fakt ze lepiej ze tam auto padlo. Tutaj duzy koszt jest napraw. Kiedys od linki zmiany biegoe nam koncowka sie wyrobila i tu koszt 200f a w Pl 160zl i dobra przesylka. Tesciowa ucieszyla sie ale pozniej tak mnie wkurzala ze matkooooo. Ale ten tydz ost siedzialam ciagle u siebie i ona byla 2 lub 3 razy u malej i ja w sobote na 2 godz pojechalam. Rozkaz mi wydala ze mam tam spac u niej tez, sorka ale u sibie czlowiek sie czuje lepiej. O jedzenie malej ze mam jej nie gotowac tylko sloiki dawac ze w sumie najlepiej samo mleko co 3 godz a mala je mleko tylko przez sen jedna butle i czasem druga w nocy i rano kaszka z lyzeczki a tak to nie ma mowy w dzien nie ruszy. I ona mi z tekstami ze do dziecka trzeba miec podejscie, cierpliwosc itp;// powalajaca ona jest maksymalnie!!!!

Oj ucichł wątek :) Cześć dziewczyny, weszłam dzisiaj akurat i patrzę,że coś się ruszyło :) Fajnie Magda,że urlop udany , ma jeszcze malutka tą plamę na buźce ? Mój mały miał to kilka dni temu , teraz wiem,że to było od przegrzania, skojarzyłam fakty :) A jakie mleczko dajesz Majce ? :)
Akalin- tak to właśnie jest, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie . Co innego gdyby dała znać,że z jakiegoś powodu nie pójdzie z Tobą, a taka cisza boli ...

Jusia- no ma wlasnie ta plame. I za uchem tez ma. Maly tez mial za uchem?? Kurde wiesz ze nie pomyslalam o tym ze mogla sie przegrzac. A jak spi to bardzo sie poci wlasnie wiec moze i od tego. No zobaczzymy. A daje jej Bebiko 2 i dosypuje kaszki ryzowej zeby zmienic smak bo samego mleka nie ma szans zeby ruszyla.;// I odpoczelam meeega bo mama przez ten tydz sie nia praktycznie zajmowala:p nawet w koszu na pranie ja wozili hehe.

reklama
aaa polskie mleczko dajesz :) Ja również dosypuję kaszki do mleczka ale dlatego żeby troszkę utuczyć moją chudzinkę , a smakuje mu bez również :) Za uszkiem nie miał plamy ,na policzku dość mocno czerwoną, zasnął mi tego dnia w samochodzie, a słońce dość mocno świeciło i podejrzewam,że to od tego własnie . Dalej Majcia taka płaczliwa biedulka ? U nas na dwóch ząbkach się zatrzymało i narazie cisza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.