- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Borkosia.. Tutaj masz w linku info na temat tego szpitala, i pod spodem są opinie mam rodzących tam.
http://www.netmums.com/newham/local/view/pregnancy/hospitals/newham-general-hospital-3
http://www.netmums.com/newham/local/view/pregnancy/hospitals/newham-general-hospital-3
Czesc dziewczyny.
Po malych problemach wreszcie dotarlam. I juz bede u was na biezaco
Pojechalismy do Pl niespodzianka sie udala. Zostalo 2 dni do wyjazdu i auto padlo..
Naprawa tyle kosztowac bedzie ze sprzedalismy go T wrocil a ja mialam wydluzone wczasy o tydzien i w niedz wrocilam z mala samolotem
Mialam stresa jak ona zniesie lot itp bo roznie dzieci reaguja ale nim wystartowaliamy to ona juz spala
Obudzila sie pod koniec sam. Opoznienie ok 30min bo panowie Polacy mieli problem zeby usiasc z przodu i sie klocili z zaloga;/ palanty jedne..
Ogolnie u nas wszystko ok. Zebow dalej nie ma, ale mala jezykiem jezdzi po dziasle wiec moze cos czuje. Nie karmie juz cycem, w przeciagu 3 dni pokarm zaniknal mi:|
Dzis mala sie obudzila z taks czerwona duza plama na twarzy;/ nie wiem co to jest.. Na poliku blizej ucha..moze cod ja ugryzlo bo cieple to miejsce jest.
Ok uciekam na drzemke marude polozyc
Po malych problemach wreszcie dotarlam. I juz bede u was na biezaco
Pojechalismy do Pl niespodzianka sie udala. Zostalo 2 dni do wyjazdu i auto padlo..
Naprawa tyle kosztowac bedzie ze sprzedalismy go T wrocil a ja mialam wydluzone wczasy o tydzien i w niedz wrocilam z mala samolotem
Mialam stresa jak ona zniesie lot itp bo roznie dzieci reaguja ale nim wystartowaliamy to ona juz spala
Obudzila sie pod koniec sam. Opoznienie ok 30min bo panowie Polacy mieli problem zeby usiasc z przodu i sie klocili z zaloga;/ palanty jedne..
Ogolnie u nas wszystko ok. Zebow dalej nie ma, ale mala jezykiem jezdzi po dziasle wiec moze cos czuje. Nie karmie juz cycem, w przeciagu 3 dni pokarm zaniknal mi:|
Dzis mala sie obudzila z taks czerwona duza plama na twarzy;/ nie wiem co to jest.. Na poliku blizej ucha..moze cod ja ugryzlo bo cieple to miejsce jest.
Ok uciekam na drzemke marude polozyc
Hej Magda
Fajnie , ze wypad sie udał! Dobrze ze auto zepsolo sie w Polsce a nie gdzieś za granica po drodze, wtedy koszt byłby duuuuzo większy ! A jak tam teściowa? Ucieszyła sie ?
Miałam mieć zabieg na hemoroidy jutro ale odwołany , ponoć jakaś maszynka nie działa. I wiecie co? Poznalam się na mojej ,dobrej" koleżance .. Poprosiłam ja żeby ze mną była w szpitalu jak będę mieć zabieg , no bo raźniej prawda? To tylko pół dnia, powiedziała ze do mnie zadzwoni i potwierdzi ze będzie... Nie zadzwoniła
Fajnie , ze wypad sie udał! Dobrze ze auto zepsolo sie w Polsce a nie gdzieś za granica po drodze, wtedy koszt byłby duuuuzo większy ! A jak tam teściowa? Ucieszyła sie ?
Miałam mieć zabieg na hemoroidy jutro ale odwołany , ponoć jakaś maszynka nie działa. I wiecie co? Poznalam się na mojej ,dobrej" koleżance .. Poprosiłam ja żeby ze mną była w szpitalu jak będę mieć zabieg , no bo raźniej prawda? To tylko pół dnia, powiedziała ze do mnie zadzwoni i potwierdzi ze będzie... Nie zadzwoniła
Akalin- to fakt ze lepiej ze tam auto padlo. Tutaj duzy koszt jest napraw. Kiedys od linki zmiany biegoe nam koncowka sie wyrobila i tu koszt 200f a w Pl 160zl i dobra przesylka. Tesciowa ucieszyla sie ale pozniej tak mnie wkurzala ze matkooooo. Ale ten tydz ost siedzialam ciagle u siebie i ona byla 2 lub 3 razy u malej i ja w sobote na 2 godz pojechalam. Rozkaz mi wydala ze mam tam spac u niej tez, sorka ale u sibie czlowiek sie czuje lepiej. O jedzenie malej ze mam jej nie gotowac tylko sloiki dawac ze w sumie najlepiej samo mleko co 3 godz a mala je mleko tylko przez sen jedna butle i czasem druga w nocy i rano kaszka z lyzeczki a tak to nie ma mowy w dzien nie ruszy. I ona mi z tekstami ze do dziecka trzeba miec podejscie, cierpliwosc itp;// powalajaca ona jest maksymalnie!!!!
Oj ucichł wątek Cześć dziewczyny, weszłam dzisiaj akurat i patrzę,że coś się ruszyło Fajnie Magda,że urlop udany , ma jeszcze malutka tą plamę na buźce ? Mój mały miał to kilka dni temu , teraz wiem,że to było od przegrzania, skojarzyłam fakty A jakie mleczko dajesz Majce ?
Akalin- tak to właśnie jest, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie . Co innego gdyby dała znać,że z jakiegoś powodu nie pójdzie z Tobą, a taka cisza boli ...
Akalin- tak to właśnie jest, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie . Co innego gdyby dała znać,że z jakiegoś powodu nie pójdzie z Tobą, a taka cisza boli ...
Jusia- no ma wlasnie ta plame. I za uchem tez ma. Maly tez mial za uchem?? Kurde wiesz ze nie pomyslalam o tym ze mogla sie przegrzac. A jak spi to bardzo sie poci wlasnie wiec moze i od tego. No zobaczzymy. A daje jej Bebiko 2 i dosypuje kaszki ryzowej zeby zmienic smak bo samego mleka nie ma szans zeby ruszyla.;// I odpoczelam meeega bo mama przez ten tydz sie nia praktycznie zajmowala nawet w koszu na pranie ja wozili hehe.
reklama
aaa polskie mleczko dajesz Ja również dosypuję kaszki do mleczka ale dlatego żeby troszkę utuczyć moją chudzinkę , a smakuje mu bez również Za uszkiem nie miał plamy ,na policzku dość mocno czerwoną, zasnął mi tego dnia w samochodzie, a słońce dość mocno świeciło i podejrzewam,że to od tego własnie . Dalej Majcia taka płaczliwa biedulka ? U nas na dwóch ząbkach się zatrzymało i narazie cisza
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: