reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magda - miłego urlopu !! :)
Wybraliśmy się dzisiaj na car boot pieszo , tak zmarzłam,że narazie się z domu nie ruszamy :D

reklama
My zaraz to tesco, zakładam zimowa kurtkę w takim razie :d Jusia kupiłaś cos?

Za pół darmo kupiłam małemu teczkę z przyborami do rysowania,kolorowania( na zapas hehe ) ,itp. Pampersy do pływania zapakowane nowe , a zastanawiałam się gdzie je dostanę bo wybieramy się na basen i już problem z głowy :) I pare szmatek jeszcze . Uwielbiam tam chodzić , pozbędę się zawsze drobnych z portfela i wychodzę z pełnymi torbami :D

To jest na samym początku Hounslow od strony długiej Staines Road , dokładniej w pobliżu Fairway Close otwarte w niedziele 7-13 :)

Jusia fajnie ze zakupy udane, zazdroszcze wam tych targow. U nas pampersy do plywania sa w funciakach :)

Ja, dziś zahaczylam o wilkonsona, mnóstwo przecen rzeczy z halloween. Kupiłam 3 kubki playdough za 65p i takie rożne inne drobiazgi po 25p:)
Ah i kołdrę do drugiego pokoju , w argosie.zima idzie!:))

Ten targ jest super ale zima idzie więc odpuścimy sobie go ( chociaż mam nadzieję,że w tym roku będzie lekka zima):p Juz po wczorajszym miałam lodowate ręce i zmarźnięta cała byłam .. :p Wilkinson w ogóle ma niskie ceny , lubię tam chodzić, zawsze duży wybór jest :)

reklama
Aktualnie mieszkamy na walthamstow, wczoraj miałam fałszywy alarm ale na szczęście obyło się bez szpitala. Dobrze że w piątek mam wizyte u położnej troszke się obawiam bo jak byłam teraz w polsce ginekolog powiedziała mi że mam rozwarcie i mała ma za mały brzuszek no i oczywiście kazała mi zgłosić to na najbliższej wizycie ale tu położna stwierdziła że scan dodatkowy jest nie potrzebny bez żadnego zbadania. Już nie wiem co mam robić, czasami mam tak dosyć tej opieki tutaj

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.